0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan abi sende taze üyeler gibi 7saatte cevap yok demişsin hemen Örneğin ben cepten girdim 2 görüntüleme benden zaten
ilahi Ahmet sen yine yanlış anladın Telefondan girmene demedim.Taze üyeler gibi demene dedim.O tarz davranışlar umurumda degil demek istedim.Şimdi anlaşıldım mı ?
Abi şimdi kusura bakma da çok cevap verilesi bir yazı yazmışsın...Dediğin hususlar umrumda değil diyorsun;Demişim ki, ''Benim gibi cepten girenler olabilir'' bu sebeple sayı yükselmiştir...Ayrıca sadece 7 saatte sitem etmeye gerek yok...Ki ben zaten başka bir unsurdan bahsetmemişim.
özcan kardeşim yazdıklarına aynen katılıyorum .kışın pek araç kullanmama rağmen ne zaman gererekeceği belli olmuyor.dün gece taksi ile dönmek zorunda kaldım. taksinin kar lastiği vardı. buzlu ve karlı yolda çok rahat yol aldı.sanki kuru asfalta gidiyor gibiydi. ben bu kadar tahmin etmiyordum.en kısa zamanda kış lastiği alacağım.ve bence her araçta olmalı hatta zorunlu olmalı.
teşekkürler Özcan hocam. aynen sana katılıyorum ve her zaman emniyet kemeri kullanıyorum. bindiğim arabalarda bile takınca sürücü arkadaşlar da yan yan bakıp takıyorlar biz Türk'üz teşekkür etmeyiz, erkek adam teşekkür etmez
Özcan bey teşekkür ederiz söylediklerinizde çok haklısınız bahsettiğiniz cahil şöförlerden sivasta okadar varki bazen sinir kırızleri geçiriyorum
bir satır elmek isterim izninle.Lutfen emniyet kemer alarmıı susturmak için kemer tokası kullanmaynız...Susturduğunuz alarm değil, yaşama sevincinizdir....