0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başlıkta yorumumu belirttim zaten ama tavan filmi gerçekten mükemmel olmuş Plakalıkları da sökseniz çok daha hoş durur bence bunu değerlendirin Allah kaza bela vermesin inşallah
maşallah güzel araç
Maşallah aracınız gayet güzel güle güle kazasız belasız kullanın. krom aksesuarın maliyetlerini paylaşrmısınız?
Beyazda kaliteli çekilmiş bir film çok asil duruyor hele araç böyle ağır olunca yemede yanında yat Bak App de çok hoş olur 3-5-8 gibi yuvarlak hatlı rakamlar köşeli app de hoş oluyor tavsiye ederim, bizde de 8 var malum (tabi mühürlü plakaları yanınızdan ayırmayın)
hastasıyız dedee masallah süper duruyor.Allah kaza bela vermesın
Bende diyorum ki bu ave de farklı bir güzellik var..Meğerse plaka 41 miş ondan... :d
app yaparken siyah cerceveyı beyaza boyatın bence..
Onun adı muhafaza değil çevirme anında müdafa oluyor malesef
Adaşım onun adı muhafaza değil çevirme anında müdafa oluyor malesef Halit bey tabi ki kişisel görüşünüze saygım var beğenmemiş olabilirsiniz ancak şunu da belirtmeden edemeyeceğim doğan-şahin malzemesi dediğiniz kromlar toyota tarafından yapılmış serviste 1000+ TL ücrete satılan aksesuarlar Kaldı ki tavan folyosunada hiç o tarz bir araçta rastlamadım
Araba super olmuş.Hazır başlamışken stoplara el atma düşüncen var mı ?
Hayırlı uğurlu olsun Çok güzel Olmuş Güle güle binin Fakat arkadaşın dediği gibi plakalık sökülüp APP yapılabilr yada sadece kenar çizgiler silinip yapı yapıştırıla bilirSaygılar.
ahmet bey adanalı arkadaşlar bilirler adanada ismini verdigim araçlarda tavan+kaput a folyo çekenler aracın içerisine altına renkli ışıklar ekleyenler bir hayli vardır.yukarıda da dediğim gibi takdir sizin ve saygı duyuyorum.tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın allah kaz bela vermesin inşallah ahmet bey