Gönderen Konu: 2011 Corolla Mavi şeffaf mantar led ile vites çerçevesi aydınlatması  (Okunma sayısı 4996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar 2011 Corolla vites çerçevesini mavi şeffaf (3mm) dar açılı ledlerle aydınlatma tasarımımı bitirdim araca montajını yaptım enerji beslemesini çakmaklığı aydınlatan tek led soketinden aldım çok ufak bir anahtarla kontrolünü sağladım parklar açılınca gelen enerjiyi bu anahtarla açıp kapatıyorum vites çerçevesinin yanında sağ ve solda küçük eşya gözleri var sürücü tarafındaki küçük cebe gizli montaj yaptım açma kapama anahtarını biliyorsunuz vites çercevesi ve yan plastik parçalar gri boyalı sökülmüşken onları da biraz pamuk ve ince pasta boya cilası ile cilaladım normalde mat olan parçalar müthiş  parlak ve pürüzsüz bir yüzey oldu yorumları size bırakıyorum yapmayı düşünenlere yardımcı olmaya çalışırım

Orijinal çerçeveyi deldim yalnız çok titiz ve temiz olması çok önemliydi 31 yıllık plastik ve saç kalıpçısı olarak çok hassas milimetrik ölçülerde ve simetrik olması benim için çok zor olmadı  çok dikkatli delmek gerekiyor matkap çapı ( 3 mm ) devre kapalı halde de çok şık görünüyor gece görüntüsü süper oldu dışarıdan görünümde aracın tavanına ve dikiz aynasına çok loş nereden geldiği belli olmayan bir ışık veriyor ileride sıkılırsam karbon folyo kaplarım çerçeveyi delikler gider veya macunla kapatılıp tekrar gri boyanabilir gereklilik değilde hoş bir görüntü vermek amacıyla yapmayı düşündüm

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Abicim eline emeğine sağlık uğraşmışsın ve temiz olmuş eğreti durmuyor açıkcası....

Birkaç sorum olacak mazur görürseniz ::) 
Bu uygulamayı ihtiyaç doğrultusunda mı yaptınız süs olarak mı?
Birde orjinal çerçeveyi mi deldiniz? Orjinalse çıkma bakmayı düşündünüz mü ?  Teşekkürler ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Zafer abi işçilik süper ötesi olmuş emeğinize sağlık güle güle kullanmanız dileğiyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Orijinal çerçeveyi deldim yalnız çok titiz ve temiz olması çok önemliydi 31 yıllık plastik ve saç kalıpçısı olarak çok hassas milimetrik ölçülerde ve simetrik olması benim için çok zor olmadı  çok dikkatli delmek gerekiyor matkap çapı ( 3 mm ) devre kapalı halde de çok şık görünüyor gece görüntüsü süper oldu dışarıdan görünümde aracın tavanına ve dikiz aynasına çok loş nereden geldiği belli olmayan bir ışık veriyor ileride sıkılırsam karbon folyo kaplarım çerçeveyi delikler gider veya macunla kapatılıp tekrar gri boyanabilir gereklilik değilde hoş bir görüntüğ vermek amacıyla yapmayı düşündüm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Son açıklamanla cuk oldu abicim tekrar eline emeğine sağlık izninle bu mesajını ilk mesajın başına eklemek istiyorum ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Son açıklamanla cuk oldu abicim tekrar eline emeğine sağlık izninle bu mesajını ilk mesajın başına eklemek istiyorum ::)

Çok Teşekkürler Ahmet bey geri dönüşü düşünerek bu çalışmayı gerçekleştirdim zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Güzel olmuş, çok hoşuma gitti. Acaba ışık beyaz olsaydı daha mı güzel olurdu. Gösterge ışıkları renginde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Güzel olmuş, çok hoşuma gitti. Acaba ışık beyaz olsaydı daha mı güzel olurdu. Gösterge ışıkları renginde.

Tabii istenilen renk seçilebilir benim aracın okuma lambaları tavan lambası kapı eşikleri filan mavi o yüzden mavi tercih ettim beğeniniz için teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
çalışma harika olmuş az masraf edip cok güzel seylere imza atmıssınız tebrikler :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
çalışma harika olmuş az masraf edip cok güzel seylere imza atmıssınız tebrikler :)

Teşekkürler Serdar başka tasarım ve projelerim de var aklımda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
bu ledlere reosta bağlayıp parlaklığını ayarlarsanız  ,gece gözünüzü yormaz daha hoş olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Tebrikediyorum çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum Zafer bey  :alkis: :alkis: :alkis:
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Vay canına Zafer bey harika olmuş. Benim aracım da mavi olduğu için ve ben de bu rengi çok sevfiğim için için gitti. Ellerinize sağlık.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Abi ellerine sağlık. İnce işçilik süper ötesi. Ledler beyaz renk olsa nasıl olurdu acaba.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
güzel olmuş ancak ledlerin görünür olması görüntü açısından biraz kötü durabilir. güle güle kullanın...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Corolla comfort extra, AT, CC, AJ
  • 59 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Bravo...
Elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
ytahtaci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
bu ledlere reosta bağlayıp parlaklığını ayarlarsanız  ,gece gözünüzü yormaz daha hoş olur

Ledler dar açılı ve yüksek ohm direnç kullandım ışık şiddetini düşürmek için ama belirtmiş olduğunuz reosta ile parlaklığı ayarlanırsa dediğiniz gibi daha iyi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Vay canına Zafer bey harika olmuş. Benim aracım da mavi olduğu için ve ben de bu rengi çok sevfiğim için için gitti. Ellerinize sağlık.

Teşekkürler Seyit bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Tebrikediyorum çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum Zafer bey  :alkis: :alkis: :alkis:

Teşekkürler Tolga bey bugün 6 ledli ışıklı vites topuzu dizaynım vardı onuda tamamladım yakında eklerim onuda güzel bir çalışma oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
Buda vites topuzu led dizaynı ve işçiliği bana ait