Gönderen Konu: Auris'ime aux taktırmak istiyorum  (Okunma sayısı 3997 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Auris'ime aux taktırmak istiyorum
« : Ocak 27, 2012, 14:10:36 »
Arkadaşlar öncelik herkese merhaba uzun süredir siteyi takip ediyordum ama birtürlü üye olmak için fırsat bulamamıştım. kısmet bugüneymiş :)

Dün aracıma Belkın marka çok güzel bir araç kiti aldım ancak bu araç kitini bana satan personel aux girişi olan arabalarda tam verim alınabiliceğini söyledi. Gelelim görelimki benim aracımda aux girişi yok :(

aracım 2008 model auris 1.4 D-D4 Elegant. Ben aracıma aux girişi taktırmak istiyorum ve bu konu hakkında biraz araştırma yaptım, ancak forumda detaylı bir bilgiye ulaşamadım eğer detaylı olarak anlatıydısada cahilliğime verin ben bulamamışımdır  :(

sizlere sorum bu aux girişini servisten taktırabilirmiyim ve bana nekadar mâl olur? yada tavsiye edeceğiniz bir parça varmı internet üzerinden sipariş edim gideyim sanayide bir elektrikçiye taktırayım. bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

aldığım ürün budur arkadaşlar
BELKIN_IPOD & IPHONE ARAÇ KİTİ

Toyota Club Türkiye

Auris'ime aux taktırmak istiyorum
« : Ocak 27, 2012, 14:10:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: Auris'ime aux taktırmak istiyorum
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2012, 00:05:43 »
Arkadaşlar kimsenin bir bilgisi yokmu bu konu ile ilgili ne yapmam gerek cidden çok bilgisizim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2012, 00:29:50 »
ürün görünmedi ben de .. bu olay için 3-4 yöntem var para durumuna göre double dın teyp, yada x car lınk , yada elektronikçi arkadaşların yaptıgı aux girişi seçim sizin ..
tamamen duygusal bi durum yani...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2012, 16:56:00 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37067.0 sorunsuz kullanıyorum. aurise olurmu diye hiç düşünme. prensip olarak bu uygulama bütün cd çalar teyplere uygulanabilir.