Gönderen Konu: ae101 mahsur kaldım yardım dostlar.  (Okunma sayısı 1322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
ae101 mahsur kaldım yardım dostlar.
« : Ocak 25, 2012, 09:07:18 »
98 xei ac arabam var .kaloriferi soğuk üfledi bir ara işkillendim motora baktım.antifiriz eksilmiş.park ettiğim yere baktım antifiriz hep yerde .usta bir arkadaş var rica ettim geldi baktı devir daim den akıtıyo dedi değişmesi lazım.parça buralarda yok erzurumda ki servisi aradım 320 lira dedi sırf parçaya  küçük dilimi yuttum.internetten forumlara baktım japon malını bulamadım tavsiye edebilceğiniz bi yervarmı alabileceğim internetten bir site varmı.yardımcı olursanız sevinirim..

Toyota Club Türkiye

ae101 mahsur kaldım yardım dostlar.
« : Ocak 25, 2012, 09:07:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: ae101 mahsur kaldım yardım dostlar.
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2012, 09:55:52 »
Yanlış hatırlamıyorsam gmc diye bir marka vardı.Fiyatıda 80 tl civarındaydı .Eger bulamazsan internet üzerinde parça treni gibi sitelerden hesaplı şekilde temin edebilirsin
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2012, 13:35:49 »
98 xei ac arabam var .kaloriferi soğuk üfledi bir ara işkillendim motora baktım.antifiriz eksilmiş.park ettiğim yere baktım antifiriz hep yerde .usta bir arkadaş var rica ettim geldi baktı devir daim den akıtıyo dedi değişmesi lazım.parça buralarda yok erzurumda ki servisi aradım 320 lira dedi sırf parçaya  küçük dilimi yuttum.internetten forumlara baktım japon malını bulamadım tavsiye edebilceğiniz bi yervarmı alabileceğim internetten bir site varmı.yardımcı olursanız sevinirim..

Aynı olay geçen sene başıma gelmişti.Sanayiideki Japon parçacıdan Japon malı GMB marka devirdaimi 65 tl ye almıştım.Şimdide 80 civarı olsa gerek.
Söylesem tesiri yok.sussam gönül razı değil,
                                                          FUZULİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2012, 13:38:24 »
Bulamazsanız, Bostancı Sanayi yakın. Elimden geleni yaparım.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.