0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öyle gözüküyor dizel auris ile 5,2 olan ortalama sanırsam yaris ile 5 in altına düşer gibi
Valla kardesim ne yalan söylim ufak bi aılem olsa Yaristen baska araca binmem bunu her yerde dile getiriyorum, hatta önceki aksam ercümentin babasi ilede bunu konustuk o da ayni görüste
1- 2005-2007 corolla hb dizel 2- 2007-2011 yaris d4d Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
ercümentcim o 5,2 istanbul içi ortalama yalnız yanlış olmasın biz kalabalık değiliz zaten ,arabaya 4 kişinin aynı anda binmesi nadirdir 1,3 benzinli kullanan arkadaşlar nekadar yakıryorlar acaba ?
sağol Seyit abicim..yeni araç için bütçemiz 25, 30 arası . Bu fiyat aralığında en uygun dizel yaris gibi duruyor.en son buna karar verdik.araştırmalara başlıyorum artık:)benzinden tamamen vazgeçtik.neden bilmiyorum ama lpg ye ısınamadık ailece.
LPG konusunda haklısın. Benzin veya dizel konusaunda da kendin en iyi kararı verirsin diye düşünüyorum. Benim naçizane düşüncem 1.3 yerine 4.6 olması yönünde. İnşallah hoşuna giden bir araba alırsın da keyifle kullanırsın.
Uzun yol çok yapıyorsan, Corolla H/B D-4DDeğilse, hiç düşünme; Yaris D-4D (her iki kasa içinde MMT öneririm) daha ekonomik bir araç yoktur.
Şu yarisleri sevemedim gitti ne kadar az yaksada...auris derim ben..
Tekin beye katılırım hadi bendeki benzinli çok yakıyorda oda komşumda dizel mmt var benzincinin yüzünü unuttu:)kullanmasını bilene... en büyük mmt:)