0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiiş olsun cumhur bey. cam fitil fiyatı ne kadarmış peki değişcekmi acaba sizin aracınızın
Geçmiş olsun Cumhur Bey. Aileler maalesef hiç dikkat etmiyor çocuklarına. Başımdan gitsin de ne yaparsa yapsın mantığı hakim. Bir anımı anlatayım. 13-14 yaşlarındayım, siteden arkadaşlar ile aşağı mahalleden çocuklarla maç yapıyoruz. Düşüp bacağımı yaraladığım için oyundan erken çıkmıştım. Ben çıktıktan 30 dk. sonra kavga çıkmış, karşılıklı taşlar atılınca sitenin otoparkındaki araçlardan birinin camı kırılmış. Kavgaya karışsın karışmasın herkesin anne babası camı kırılan aracın sahibinin zararını tanzim ettiler, hatta oyundan çoktan çıkmış olmama rağmen ilk babam ödemişti. Çok değil 20 yıl önce böyleydik, nereden nereye geldik...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Serdar kardeşim, cam fitili değişmiyecek. Gecen seferde değişmedi aynısı kullanıyorlar. Tabi işi bilen bir usta olmalı zarar vermeden çıkarması için. Bende merak edip fitil fiyatını sordum camcıya 200,00TL civarı dedi. Ama o paraya yan sanayi olur sanırsam.
Geçmiş olsun cana gelmesin fiyelim ama cam fiyatı biraz pahalı geldi geçenlerde ben sordum ön cama özelligini yitirifiginde mercekleme yapıyor 150 dedi draglas marka cam .Ankara da çok kaliteli bir marka dünyaya cam üretiyorlar.Ama işin içinde fitil yok tabi .Cam degişimi ve cam altı boya kabarmalarına boyama .