Gönderen Konu: 2006 corolla terra cd çalar ve arka cam rezistans arıza yardım  (Okunma sayısı 1875 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Arkadaşlar aracımın radyosu yol bilgisayarı vs çalışıyor fakat içindeki cd yi ne çıkarıyor nede çalıştırıyor, bide dün akşam çalışan arka cam rezistansı düğmesindeki lambası yanıyor fakat camdaki buğulanmayı açmıyor sigortalarını kontrol ettirdim bi problem yok. bu tür problemlerle karşılaşan varmı acaba ne yapmam gerekiyo...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
Tayfun bey,

Bir şekilde güneş görmüş bir CD taktıysanız, yamulduğundan dışarı çıkamıyordur, yada yine güneş altında içinde CD varken park ettiyseniz yine aynı sebepten çıkamaz.

Arka resistant tellerinizin hepsi aynı anda kopamayacağına göre (öyle farzediyoruz) düğmeden başlayarak arka cama kadar giden kabloyu, bağlantılarını ve varsa ek yerlerini kontrol ettirmelisiniz.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
tekin bey cd yi 1 hafta önce takmıştım ve yamuk değildi güneşte görmedi cd çıkarma tuşuna basınca hiçbir şekilde ses dahi gelmiyor bu cd çaları nerde tamir ettirebilirim acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
Güvendiğiniz bir oto radyo-teyp tamircisinde sadece içindeki CD'yi çıkarttırmanız başlangıçta yapacağınız ilk şey olmalı, sonra tekrar denersiniz.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • herşey buvatan evlatlarının eğitimi için...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 119000
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
sanırım forumumuzda oto teybi-yol bilgisayarı vs ile uğraşan Şaban bey vardı.Sanırım o sizin sıkıntınızı halledebilir.
Ataşehir Final Anadolu Lisesi ; Kurucu & Müdür _ Fizik  & Fen Bilimleri öğretmeni Eğitim Yönetimi Uzmanı
2001 corolla vvti-Milano sıralı lpg
2011 avensis 1.8 multidrıve s - brc comfort lpg