Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 07, 2025, 03:59:56
Lütfen başlıklarda da
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Araç İçi Ekipman (ICE)
»
Konu:
Rogadis kullanan var mı?
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Rogadis kullanan var mı? (Okunma sayısı 2808 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: ---
Rogadis kullanan var mı?
«
:
Ocak 21, 2012, 22:41:25 »
Aracıma bluetooth araç kiti almak üzere araştırma yapıyorum.
Aşağıdaki linkte ayrıntıları olan Rogadis marka cihazı almayı düşünüyorum.
Bu cihazı kullanan, tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı?
http://www.rogadis.com.tr/elektronik/wd0616-bluetoothfm-transmitter-arac-kiti-cift-telefon-destekli.html
2004 TC 1,6 VVT-i Terra Sedan
Toyota Club Türkiye
Rogadis kullanan var mı?
«
:
Ocak 21, 2012, 22:41:25 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: B+
Model Yılı: '95
167 kere teşekkür etti
290 kere teşekkür edildi
Ynt: Rogadis kullanan var mı?
«
Yanıtla #1 :
Ocak 22, 2012, 01:03:59 »
Fiyat ne acaba?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #2 :
Ocak 22, 2012, 11:02:21 »
TEKZEN'de 99 TL, Hepsiburada'da 100 TL.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #3 :
Ocak 31, 2012, 11:23:05 »
Ürünü aldım sonunda. 4-5 gündür kullanıyorum. Almayı düşünenler varsa izlenimlerim şöyle:
:ARTILARI:
1- Ses kalitesi çok güzel. Sesimin karşı tarafa çok net gittiğini söylüyorlar; kit kullanarak konuştuğumu farkedemiyorlar. Dahili hoparlörü keliteli karşı tarafın sesi de net geliyor.
2- Arayan numara mavi ışıklı LCD ekranda görülüyor. Son aranan numara tek tuşa basarak tekrar aranabiliyor.
3- FM transmitter özelliği işe yarar. SD kart taktım ve müzikleri ister ürünün dahili hoparlöründen ister FM üzerinden aracım radyosundan kaliteli olarak dinleyebiliyorum. Kapatıp açılınca kaldığı şarkıdan devam ediyor. Müzik dinlerken çağrı gelirse müziği otomatik kesiyor.
4- Nokia telefonların piline benzer bir pili var. Yani zamanla pilin işlevini yitirmesi durumunda yeni pil takılabilir.
5- Dahili kablosuz kulaklığı da işe yarıyor.
6- Cihazın açma-kapama tuşu var. Açılınca 8-10 saniye içinde telefonla otomatik olarak bağlanıyor.
:EKSİLERİ:
1- Telefon rehberi desteği varmış ama ben rehberimi cihaza aktarmayı beceremedim. Üretici firmaya mail attım, telefon numarası verdiler arayıp destek almamı istediler.
2- Ölçüleri biraz büyük gibi geldi bana. Normalde direksiyona tutturmak üzere imal edilmiş ama ben hız göstergesini, vs büyük oranda kapadığı için güneşliğe takmayı tercih ediyorum. Arasıra araca binerken kafama çarpıyor.
3- Diğer transmitterlar 87,5 - 108 mHz aralığında ayarlanabilirken bu cihaz 88,1 - 107,9 mHz aralığında ayarlanabiliyor. Daha önce transmitterımı 87,5'a ayarlardım ve hiç karışma derdi olmazdı ancak bunda yayın olmayan bir frekans bulmak biraz zor. Ama kuvvetli bir vericiye sahip olması bu eksiğini kapatıyor; hangi frekansı ayarlarsam ayarlayım açınca yayındaki radyoyu bastırıyor, karışma olmuyor.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Akaryakıt ve hayat pahalılığını kınıyorum...
Araç: Avensis
Kan Grubu: 0+
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #4 :
Ocak 31, 2012, 17:57:23 »
Bence araç içi genel bir bluetooth cihazı yerine kulağa takılan münferit bir cihaz almanız daha iyi. Nedenine gelince normal kulaklığı araç haricinde de kullanabilirsiniz, araç içinde yabancı birileri var ise özel konuşmaları daha rahat yapabilirsiniz, araç içi bluetooth devrede iken ve de siz ailecek arabada iken bazı şakacı arkadaşların argo konuşmalarına maruz kalmamış olursunuz
Bu gibi sorunlar yüzünden ben kulaklık tipi bluetooth cihazı da aldım...
2011 Toyota Avensis Elegant Extra
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Araç İçi Ekipman (ICE)
»
Konu: