0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar evvela hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bugün sabahtan lpg sızdırmazlık raporunu aldım. Hatta kontrol yapan makine mühendisine özellikle iyi bakmasını, herhangi bir sorun görürse hemen ilgileneceğimi söyledim. Montaj şemasını da istedi, baktı, onayladı.Sizlerin araçlarında da benzer montaj olduğunu okuyunca daha iyi hissettim. Demek ki yeterli güvenlikte olmuş.-o- Tuncay bey kardeşim araçlarımız aynı kasa. Aslında bence saç daha derin olsada kenarlardan vidalansa daha güvenli olur gibi geldi. Böylece alttaki olası darbe gücü tüp yerine kaportaya iletilmiş olur. -o-Erkan bey evet, muhafaza yasal zorunluluk, yoksa muayeneden geçmez. Montaj şemasında her detay yazıyordu.-o-peki arkadaşlar siz hiç aracın altını, daha doğrusu muhafazayı yere vurdunuz mu? SİZİN ARAÇTA MUHAFAZA İLE ZEMİN ARASINDA KAÇ CM VAR? İşin aslı, Mersin yollarında çukur çok, araç doluyken vururum diye çekiniyorum.
Aradan epey zaman geçmiş sıkıntı yaşadınızmı?
Acaba bizim 98 modellerde de tüp alta montaj edilmezmi ki ? Bagajda stepne taşımaktan bıktım artık.. Yoksa versolarda tankın takıldığı yer stepne yeri mi ?
Arkadaşımın x marka bir aracına bu şekilde montaj yaptırmak istedik .. Usta özellikle olmaz takmam demişti. Sebebi ise vizede arabaya 5 tane 100 kg eleman oturtup denemeyi öyle yapıyormuş.. Sizin mesafe kurtardıysa ne mutlu . umarım sıkıntı çıkmaz..