arkadaslar aracın amartiSörlerini değiştirmek zorundayım. patlamak üzere. orijinal amartisörlerin markası ne acaba bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ? şipariş verecegim... Konu kapanmaz inşallah..Gayet düzgün Türkçe ile yazmıs bulunuyorum...
Umut bey,
Orjinal amortisörlerinizin markasını ben bilemiyorum fakat, yetkili servisten öğrenip ve bir fiyat almanızda fayda vardır.
Yetkili serviste tanesi 300 tl herbirini takmak içinde 200 tl işçilik istiyorlar.Yani siz 4 tane amortisör değişseniz 800 tl işçilik alacaklar.Orjinali yok hocam bu işin.Toyotoda kendi yapmıyo firmadan alıyor..
Amortisör için kaliteli olarak KYB marka veya TOKİCO varsa alın..Dİğerlerine de nede servise hiç bulaşmayın
monroe de olabilir
Toyota için kyb ve tokşco amortisörde..Baskı balatada aisin.Ön arka fren el freni balatası fren diskleri de TRW marka.Yekili serviste trw takıyorr kutuları farklı.
KYB yi tavsiye ederim E12 için önlerek monroe taktırmıştım memnun kalmadım, 1-1,5 sene olmadı değiştirip KYB taktım.
KYB resmi sitesinden eposta atarak satıcı bilgisi vermelerini istedim. ve eposta ile beni yönlendirdiler. uygun fiyata alarak dışarıda ustaya taktırdım.
usta aldığım fiyata şaşırmıştı. iletişim bilgilerini alarak kendisi de daha sonradan oradan getirtmiş.
teşekkürler yorumlar için