0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim araba dizel olduğundan çok zor ısınıyor eski arabam benzinliydi 2-3 dakikada ısınırdı bunda 10 dakika geçiyo yeni yeni ısınmaya başlıyor dizellerin geneli böyleymiş acaba klimayı da açmamın ısınmanın hızlanmasında faydası olur mu?
Benim gazete işi tırtladı gazete komple cama yapıştı canım çıktı çıkartana kadar. Karton bu havada daha iyi.
Kerem bey Allahtan o -50 dereceleri aştık. Artık Ankaradayız. Ağrıda iken -50 araba kullandım. Aslına bakarsanız -50 de daha rahat kullanılıyor araba. Her yer bembeyaz asfalt gibi oluyor. Bütün yerli halk zaten bu sıcaklarda araba kullanmaya alışık olduğu için hiç sorun yaşanmıyor. 3 yıl boyunca karda araba kullandım bir kere bile kaza tehlikesi atlatmadım. Olan kazaları da dışarıdan gelenler yapıyordu.
Akşamdan kalorifer yanına koyacağınız 1,5litrelik su da pekala işimizi görmekte Eskişehir gibi yerde bile gayette pratik... Aman ha abartıp suyu ısıtıp camdan olmayın
Murat çok başarılı bir çalışma olmuş tebrikler.
teşekkürler, 6-7 yıl önce çankırı da bir yıkamacıdan öğrendim bu sistemi. Hemen hemen tüm komşularım ( sabah erken gidenler ) bu sistemi uyguluyorlar. üstteki resimde balkon kenarı kuş pisliği ile dolu olduğu görükmekte, nedeni ise kuş yemliği. kış çok sert geçmekte, internette gördüğüm bir fotoğrafı kendi balkonuma uyarladım. siz de yapmak isterseniz buyrun :boş bir su bidonunu şekildeki gibi kesip, cırtla balkon demirine tutturdum.bayat ekmekler, kuşların nafakalarıyemliğimiz doldu ( 5 dakikaya kadar boşalacak )ve sığırcıklarımız geldi, ikizlerim ve oğlumla keyifli bir seyir başlıyor :hayvanların karnı nispetende olsa doydu, çocuklar kahvaltıya ben ise huzurlu bir şekilde işe
ben birşey göremedim