0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar dün itibariyle hız gösteren ibrem aklını yemiş durumda. Dün akşam çok az bi titreme vardı ama bugün işe gelirken 2.viteste 120yi buluyor ve sürekli gıcık bir ses çıkarıyor. bu zamana kadar yoktu böyle bişey ama dün işe gelirken evde bişeyi unuttuğum için 200 metre kadar geri geri geldim biraz hızlıydım acaba ondan mı oldu bilmiyorum ama çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum. Bu arada Oltudayım ilçe sanayisinde bunu yaptırabilir miyim?
Kilometre saatinden anlayan herhangi bir ustaya da gösterebilirsiniz aslında, gıcık bir ses dediğinize göre muhtemelen dişlilerle ilgili bir sıkıntı olabilir.
bilgiler için teşekkür ederim.Ercüment elim yatkın mı değil mi bilmiyorum ama arabamla uğraşmayı seviyorum. Lakin uğraşacak vaktimde yok takımlarımda. Artık bi müddet böyle idare edecem belki kendiğilinden düzelir
Aynı sorun bende de oldu sabahları ya da soğuk hava da gır gırr gırr ses yaptı 70 giderken 140-150 yi gösteriyordu ustaya gittim km teli arızalanmış dedi motordan teli söküp iptal etti sesi kesmek için.göstergelerde bir sorun yok tüm sorun telde servisten yada çıkmacılardan temin edilebilir.ben tamir ettirmeden sattım aynı ustaya sonra kendisi gidermiş arızayı.
aynı sorun yıllardır bende de var.Önemsemediğimden (soğuk havalarda nadiren oluyor) yıllardır idare ediyorum.Ama bana usta saat komple değişmeli oda 300-400 liradan aşağı olmaz demişti yıllar önce.Eğer telden ise yaptırmak isterim.Sizden isteğim bu telin ücreti nedir yada tam adı nedir yada internetten falan bulabilirmiyim?Şimdiden teşekkürler.