0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler. Üye buluşmalarına bir bölüm açılır yakında
Herkese selamlar. Doğu anadolu bölgesi olmadığı için en yakın bölge olan Akdenize konu açtım. İstanbul'dan Vedat Nurkan GÜLEN arkadaşımız, Ziyaret sebebi ile geldiği Diyarbakır'da dün buluşup tanışma fırsatımız oldu. Vedat bey ile tanışdığıma gerçekten çok memnun oldum. Sohbeti ve muhabbeti hoş bir arkadaşımız. İnsanlar yüzyüze gelince daha iyi oluyor forumdan ne kadar yazarsak yazalım oturup beraber bir çay içmişliğin keyfini vermiyor. Vedat bey Karayollarının misafirhanesinde ağırladı beni sağolsun.Aslında biliyorum çok ters oldu ama buluşmak için gittiğimde sağolsun her şeyi orda organize etmişti. Beraber yemek yedik, çayımızı içtik sohbetimizi ettik.
Allah razı olsun Selçuk . Gerçekten yüz yüze görüşmenin tadı ayrı. Birde insan, sanalda yazdığı insanla yüz yüze görüşüp, sözlü muhabbeti de güzel olunca değmeyin keyfine . Tekrar yüz yüze görüşmek dileği ile Selçuk Bugün 18:30 itibarı ile mapustan çıktım .Yarın öğleden sonra kızıltepe yolundayım inşallah. Bir versocu, başka bir versocuyu nasıl ağırlayacak göreceğiz Bu arada Allah Kuzey'e hayırlı uzun ömür versin. Vatana, millete hayırlı evlat olsun. Allah analı, babalı büyütsün.
Tebrikler arkadaşlar, Vedat Hocam da alkışı hak ediyor
Maşallah iyi olmuş.Sen bir daha gel hele mangal ları yükleriz bir su kenarı buluruz elbet..
Özcan abi zaman çok kısıtlıydı.ayak üstü 2-3 saat konustuk gezdik işte.İnşallah vedat tekrardan gelecek yaza doğru.Ozman kilise bırakmaz hepsini hem gezeriz.Sonra midyat hasankeyf yaparız..Mangalı,nerde acıktık çekeriz saga yaparız vedat.Her taraf dağ yeşil mekan piknik alanına ne gerek var.
Vedat uçağın kaçta kalkıyor bilmiyorum ama mutlaka Tavacı Recep Ustaya muhakkak git.Sonra üzülürsün kardeşim Tuncay,Tuncay,Tuncay... geleceğiz deyince hemen heyecan yaptım kardeşim.Kelimeler birbirine girmiş Düzelteyim senin yerine
Bahara bir program yapmalı