0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben ciger sevmem hem zaten mundar....
Bence cirkin; cok ekstravagant olmus.
Borsada inişlerdeyiz abi o yüzden bu ciğer bize gelmez Abi bence Maserati çizgisini yakalamış gibi ama dediğin gibi çok da tarz olmamış gibi
Bu sinifta Cayenne disinda bir araci güzel bulmuyorum. Cayenne'in de ilk cikanlari beluga gibiydi. Sonradan cok düzelttiler.
Cayenne turbo hosuma gidiyor; 2.el fiyatlari uygun ama 30 litre civarinda tüketiyor. Range SS'ler 40-45 litre civarinda; kullanilacak durumda degil.
Çöktüm resmen.Bu arada Cayennede fren sisteminde bi sıkıntı vardı ben kullanmıştım durmuyor, bilmidiğimiz durmuyor abi.
Normalde Cayenne'in frenleri oldukca iyidir. En az on kere kullanmisligim olan bir arac ve gayet iyi durdugunu söyleyebilirim. 2 ton agirligina göre 35-36 metrede durmasi bence cok basarili. Büyük bir ihtimalle kullandigin aracta bir problem vardir.
Olabilir Murat abi bende çok şaşırmıştım fakat araç sıfırdı.Yani ben sıfır olduğu için öyle sanmışta olabilirim. Gerçekten bi sorunda olabilir , en iyi ben bi test daha yapayım arkadaşın aracıyla Ama kükreyişi yok mu mest ediyor insanı.
Tahriklere gelme sercan )))))))
Saygı değer abicim Cayenneninkine nasıl gelmeyeyim ama haksızmıyım
Fena geldim geçen gün )))))) Adam berbat oluyor valla
Borsada durumlar iyiye gidiyor galiba abicim Cayenne binmeler falan
Allah söyletiyor belki Yok, burjuva bir arkadaşım varda.