Gönderen Konu: istedigim müzigi dinlemek istiyorum :D  (Okunma sayısı 6187 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '03
  • 33 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
istedigim müzigi dinlemek istiyorum :D
« : Ocak 16, 2012, 13:38:36 »
arkadaslar arabaya çakmaklıktan baska bir düzenek kurup istedigimiz müzigi nasıl dinleriz mesela bir usb baglantısı kurulmaz mı ?
2003 CoRoLLa TeRRa 1.6 VVT-İ

Toyota Club Türkiye

istedigim müzigi dinlemek istiyorum :D
« : Ocak 16, 2012, 13:38:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: istedigim müzigi dinlemek istiyorum :D
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2012, 14:11:04 »
transmitter var  :-\
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2012, 14:18:18 »
Arabanda aux girişi varsa direk oradan bağlanıp dinleyebilirsin.Yasa Gülsüm ün de belirttiği küçük ve pratik yansıtıcılar (transmitter) var.Mp3 ve radyoda sorunsuz sonuç alabilirsin.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2012, 14:42:38 »
transmitter var  :-\
gülsüm abla doğru söylüyor ben bimden almıştım 15tlye bu kadar ucuz bir cihazdan birşey beklemiyordum ancak çok güzel ses kalitesi vardı
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2012, 14:54:19 »
hepsi buradadaydı galiba  cd changer portuna  sd okuyucu su olan bir cihaz bağlanıyor araç  sd karta yüklediğin müzikleri 5 cd  varmış gibi algılıyor ama cihaz pahalı  ismi yatour  gogglden arat geniş bilgi bulabilirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2012, 14:55:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 16, 2012, 15:03:54 »
Fm transmitter konusunda dikkatli olmak lazım, her yerde aynı rahatlıkla çalışmayabilir. Forumda daha önce açılmış olan başlıklara bakmanızı tavsiye ederim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2012, 17:18:58 »
Çakmaklık fazla randuman vermiyor.
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2012, 18:15:44 »
Ben telefonun transmitter'ını kullanıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2012, 22:59:44 »
transmitter İstanbul gibi radyo istasyonu bol olan yerlerde sıkıntı olabilir :) teybi değiştirseniz ?
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2012, 23:03:27 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37067.0 işte çözüm. boşuna dünya kadar para harcamayın. sorunsuz kullanıyorum. transmitter tavsiye etmem 2 adet kaliteli aldım sonuçları çok kötü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Selamünaleyküm...
  • Kilometre: 80000
  • 38 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2012, 08:41:33 »
Arkadaşım bence bunlara hiçmi hiç gerekyok fm transismitör yok aux için teyp söküp kablo lehimle baya bir uğraşmaktansa paşa paşa ister usb ister hafıza kartı tak kullan hem aux çıkışını diyelimki yaptın sonra yine mp3 player için para harcamıkcakmısınız, ben sana kesinlikle şunu taysiye ediyorum.

cihazı buradan sipariş edebilirsin çünkü en uygun fiyatlısı bu, başkaları 250 tl satıyor o yüzden buradan satın alabilirsin 99 tl,ye.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kapinda-ode-sok-kampanya-tum-orjinal-teyip-icin-usb-kartgirisli-50889826/detay

Montajı burda.
GTA Car Kits - Toyota Corolla 2005-2008 installation for iPhone, Ipod, AUX and MP3
2006 corolla 1,6 terra oto.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 19, 2012, 18:55:32 »
Arkadaşım bence bunlara hiçmi hiç gerekyok fm transismitör yok aux için teyp söküp kablo lehimle baya bir uğraşmaktansa paşa paşa ister usb ister hafıza kartı tak kullan hem aux çıkışını diyelimki yaptın sonra yine mp3 player için para harcamıkcakmısınız, ben sana kesinlikle şunu taysiye ediyorum.

cihazı buradan sipariş edebilirsin çünkü en uygun fiyatlısı bu, başkaları 250 tl satıyor o yüzden buradan satın alabilirsin 99 tl,ye.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kapinda-ode-sok-kampanya-tum-orjinal-teyip-icin-usb-kartgirisli-50889826/detay

99 tl iyiymiş. montaj dahilmi. yani adam aracın ön göğüs bölümünün yarısını sökmüş zaten. sanırım para tutan kısımlar bu söküm işlemleri

Montajı burda.
GTA Car Kits - Toyota Corolla 2005-2008 installation for iPhone, Ipod, AUX and MP3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Selamünaleyküm...
  • 38 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ocak 21, 2012, 20:35:52 »
Serdar arkadaşım neden para tutsunki sen nasıl aux girişi yapmak için teybi yerinden çıkarıp içinde işlem yapmışsın bunda ise sadece teybin arkasına soket takılacak sadece 10 dk sürecek 15 yaşındaki çocuklar bile yapar bunun içinde bir elektrikçiye gidip para verilmez herhalde adem sökerken göstermiş herşeyi 4 tane vidaya bakıyo herşey yakında bende yapıcam bu işlemi koyarım resimleri süresinide yazarım arkadaşlara bi yardımımız olmuş olur. Arkadaşlar usb ile rahat rahat müziğin keyfine varsın öyle değilmi arkadaşlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 24, 2012, 13:26:35 »
Serdar arkadaşım neden para tutsunki sen nasıl aux girişi yapmak için teybi yerinden çıkarıp içinde işlem yapmışsın bunda ise sadece teybin arkasına soket takılacak sadece 10 dk sürecek 15 yaşındaki çocuklar bile yapar bunun içinde bir elektrikçiye gidip para verilmez herhalde adem sökerken göstermiş herşeyi 4 tane vidaya bakıyo herşey yakında bende yapıcam bu işlemi koyarım resimleri süresinide yazarım arkadaşlara bi yardımımız olmuş olur. Arkadaşlar usb ile rahat rahat müziğin keyfine varsın öyle değilmi arkadaşlar...
dostum bende ondan bahsediyorum teybin çerçeveleri ön göğüs klima düğmeleri hatta vites topuzu bile sökülecek :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Selamünaleyküm...
  • 38 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 31, 2012, 08:27:36 »
dostum bende ondan bahsediyorum teybin çerçeveleri ön göğüs klima düğmeleri hatta vites topuzu bile sökülecek :)

Serdar arkadaşım anlaşamıyoruz herhalde tamam bende ondan bahsediyorum ama sen extradan bu çerçeve topuz vesayre söktükten sonra birde teybi dışarı alıp bir sürü sökme lehim yapma ve tekrardan yerine takma işlemi yapıyosun yani anlıcan senin yaptığın daha uzun ve meşakkatli bir iş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #16 : Şubat 02, 2012, 10:57:35 »
FM transmitter özelliği de olan bir bluetooth araç kiti almak bana mantıklı geldi. Sökme, takma, montaj derdi yok. Plantronics ve Rogadis'in var. Plantronics, telefondaki müzikleri iletiyor Rogadis ise SD karttaki müzikleri radyoya aktarıyor. Ben Rogadis aldım çok memnunum. Güvenli sürüş için bluetooth araç kiti çok gerekliymiş alınca anladım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/rogadis-wd0616-bluetooth-arac-kiti-fm-transmitter/productDetails.aspx?productId=telaracbluwd0616&categoryId=16217&SKU=TELARACBLUWD0616

http://www.hepsiburada.com/Liste/plantronics-k100-arac-kiti-fm-aktarici/productDetails.aspx?productId=telbkulplank100&categoryId=16217&SKU=TELBKULPLANK100
2004 TC 1,6 VVT-i Terra Sedan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '03
  • 33 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2012, 01:57:31 »
FM transmitter özelliği de olan bir bluetooth araç kiti almak bana mantıklı geldi. Sökme, takma, montaj derdi yok. Plantronics ve Rogadis'in var. Plantronics, telefondaki müzikleri iletiyor Rogadis ise SD karttaki müzikleri radyoya aktarıyor. Ben Rogadis aldım çok memnunum. Güvenli sürüş için bluetooth araç kiti çok gerekliymiş alınca anladım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/rogadis-wd0616-bluetooth-arac-kiti-fm-transmitter/productDetails.aspx?productId=telaracbluwd0616&categoryId=16217&SKU=TELARACBLUWD0616

http://www.hepsiburada.com/Liste/plantronics-k100-arac-kiti-fm-aktarici/productDetails.aspx?productId=telbkulplank100&categoryId=16217&SKU=TELBKULPLANK100

bu hosuma gitti ya ilginiz için teşekkürler arkadaslar biraz geç oldu ama kusura bakmayın...
2003 CoRoLLa TeRRa 1.6 VVT-İ