Gönderen Konu: RUHSAT BİLGİLERİM YANLIŞ  (Okunma sayısı 1923 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
RUHSAT BİLGİLERİM YANLIŞ
« : Ocak 16, 2012, 00:28:11 »
2008 MODEL 1,6 VERSO CLAS....ARACIM RUHSATTA YEDİ KİŞİLİK GEÇİYOR ANCAK ARAÇ BEŞ KİŞİLİK.DEFALARCA KERE İLETİŞİM MERKEZİNİ ARADIM SORUNU ÇÖZECEKLERİNİ SÖYLEYEREK BENDEN MAİL ADRESİ-FAX NUMARASI-İKAMET ADRESİ İSTEDİLER AMA BİR TÜRLÜ GERİ DÖNMEDİLER.ARAÇ ZATEN BİR YILDAN BERİ BU SEBEPTEN DOLAYI MUAYENE EDİLEMEMİŞ VE BİR YILDAN BERİ BİNİLMİYORMUŞ.BENDE UMUTLA O KADAR BEKLEMEME RAĞREM MALESEF TOYOTADAN HERHANGİ BİR BİR YANIT ALAMADIM..KENDİ İMKANLARIMLA AYNI ARABADAN YEDİ KİŞİLİK KULLANAN BİR ARKADAŞIMIN KOLTUK KEMER.....GİBİ ŞEYLERİNİ KENDİ ARACIMA GEÇİCİ OLARAK MONTE ETTİREREK ARACI TEKRAR YEDİ KİŞİLİK OLARAK TESCİL ETTİRDİM.FAKAT ARAÇ ŞUANDA 5 KİŞİLİK NE YAPMAM GEREKTİĞİNİDE BİLMİYORUM..KONUYLA İLGİLİ MAĞDURİYETİMİ NASIL GİDEREBİLİRİM..
2985

Toyota Club Türkiye

RUHSAT BİLGİLERİM YANLIŞ
« : Ocak 16, 2012, 00:28:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: RUHSAT BİLGİLERİM YANLIŞ
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2012, 13:06:06 »
Aracın ilk işlem gördüğü trafik tescil şubesinden aracınınızın dosyasını inceletip teknik belgesine göre cevap alabilirsiniz. bu işlem için bulunduğunuz bölgede trafik tescil şubesine başvurmanız gerek. Ancak onlar mail yolu ile ilgili şubeden işlem yapıp size polnet çıktısı verebilirler. sonra tekrar ek-2 ve muayene işlemi gerekir.
2013 Auris Active Skypack Multidreve S BRC-LPG
2010 Auris Comfort Extra AT. CC BRC-LPG (arkadaşıma sattım)

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2012, 13:07:50 »
bir de şu bölümü incelemenizi tavsiye ederim

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=39781.msg533893#msg533893
2013 Auris Active Skypack Multidreve S BRC-LPG
2010 Auris Comfort Extra AT. CC BRC-LPG (arkadaşıma sattım)

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2012, 21:59:03 »
valla bizde de verso var 7 kişilik ruhsatta 4 kişi yazıyor 5 kişilik arabalarda da 4 kişi yazıyor ben önemsemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2012, 00:58:02 »
Trafik tescilli alakalı bir durum yok şuanda..İlk çıkış evrakları yedi kişilik.. .Aracın 5 kişilik olması için proje gerekiyormuş..Yada koltuk takılıp yedi kişilik yapmak gerekiyormuş....Eger sizin söylediginiz gibi durum olsaydı zaten düzelirdi ben plakasını 34 ten ,27 ye yeni çevirdim..Fatih kardeş aracı muayenesi sırasında sıkıntı yaşanıyor..yoksa bende önemsediğimden degil..GİTTİM KOLDUK BULDUM, KOMPLE ARKAYI SÖTÜK VS VS DOLU İŞ ÇIKTI BAŞIMIZA....yoksa kaç yazarsa yazsın ne önemi var
2985