0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kapı fitillerinden değildi kapı ayarının bozuk olması yüzündende rüzgar sesi alıyor. kapı ayarlarınızı güzelce yaptırın sesin azaldığını göreceksiniz.
Toyota Avensis gibi yeni bir aracın kapı ayarlarının bozuk olmasına çok çok küçük bir ihtimal veriyorum (olmazda değil elbette), yalnız sürüş yapılan mevkideki rüzgar akımları sert bir şekilde yandan yada 45 derece açıyla alınıyorsa her araç kapı fitilinden hava kaçırır. Zira kapı ayarı daha fazla içeri doğru sıkıştırılırsa bu sefer de lastikler çabucak deforme olurlar.Servisin normal demesini göz önünde bulundurunuz.Bu arada, ıslak yolda giderken anlık artış gösteren su miktarı nedeniyle ön marşpiyellere çarpan su seside rüzgar sesine benzer ses çıkarmaktadır, bununla karıştırmışda olabilirmisiniz?
merhabalar, daha önce bir kaç konuda yeni avensisin otobanda rüzgar sesi aldığından bahsetmiştim. arkadaşımın galerisi var gittim diğer araçlarla bizim avensisin fitillerini kıyasladım. bizim kapı fitilleri 10-15 cm aralıkla kapıya tutturulmuş elinle şöyle çekince sallanıyor, gevşek, aralarda kapıya yapışık değil. hemen 2011 passata baktım fitil kapı boyunca taş gibi oynama yok, tamamen yapışık. cmax vardı oda öyle. benim araba biraz kasislerde sallanınca fitiller gacur gucur ediyor, gevşeklik her halinden bellli. bu işe kafayı taktım ben bu arabanın kapı ayarları ve fitilleri problemli. ama seviyorum şu arabayı beee
mustafa bey benim kapılardanda aynı şekilde gıcırtı geliyor.siz ne yaptınız düzelttinizmi.bizede yol gösterin.
würth slikon spreyi ile düzeliyor.
WD-40 sprey, würth silikon spreyin yaptığı işi yaparmı acaba?