0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merak ettim 10000 km de bir yağ değiştiriyorumda siz ilk defamı yağ değişrireceksiniz yoksa bu zamana kadar belli aralıklarla yağ değiştirdiniz mi
yahu senede 2000km ancak yapıyor araç, varsın 20 litre yaksın nolucak...
gözlerime inanamadım benim araban 1 yılı dolacak 9 bin oldu nekadar az sürmüşüm diyordum bune abi bu arabanın daha yağı değişmemişdir lastikleri aşınmamıştır motoru açılmamıştır ozaman lpg niye
2 senede 15.000 km yaparak en az gezen ben sanıyordum bendende beterleri varmış
Ayneen koptum oğuzhann )))eyvaah eyvah 10.000km olduysa motor yenilemek gerek şimdi araca 4 lastik bir de diskleri değiştirdikmi tamam sıfır gibi olur yapılacak pek bişe yok yağını değiştirin olsun bitsin
km nin orjinal olduğundan eminmiyiz ?
güle güleee kullanın
eminiz fatih abi belgeleride var 2006 bakımına 400km girmiş, 2007 bakımında 1950km ile girmiş, 2008 bakımına 3400km ile girmiş, 2010 bakımına 4500 km ile girmiş 2011 de biz bakıma soktuk 5000km he birde serviste check up yapıldı pendikteki dumankayada
sen sen ol, servis kayıtları düzenli olan araçların kilometresini kesin orjinal sanma, ha seninki belli ediyor kendini o ayrı...
Seneye bakımda baskı balata değiştir sen yinede km ye pek aldanma yıllar eskitiyor arabayı her ne kadar km yapmasada . yağını senede bir değiştir.benimde dedemde 2001 polo classic var daha 25.000 km de