0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnşallah , Allah nasip eder Rav4 olur hem alışık olacağı bi iç tasarım ve CVT şanzıman ama hedefleri büyük Captiva fln istiyorlar
Captiva, daha doğrusu Chevy yalan oldu gitti. [emoji4]
Niye ki? Marka olarak Chevrolet i mi kastettiniz?
tiguan bizimkide
Yeti daha hoş sanki. [emoji14]
babama gore seat , skoda piyasasi olmayan arabalar öndeki wv harflerine bakiyo he bide olursa 3.20d alir dizel takintisi var felsefesi var hatta bi yere ucuza gitmek var bide pahaliya gitmek var
Skoda ve Seat'lar VW bünyesine girdiğinden beri kapıs kapış satılıyor. Şimdi Yeti ile Tiguan'ı karşılaştırırım da yazık olacak Das Auto'ya. [emoji14]Aynı araçlar gibi duruyorlar fakat çok farklı araçlar.
eminim yetide güzel arabadir zaten cogu parçasi ayni wv ile tiguani begeniyor yapcak bişey yok bende cc ile scirocco yu begeniyorum bu sene az daha sıkıp kendimi ders calissaydim birsini alabilirdim
Tabi ki zevk meselesi. Ben Yeti'yi daha çok sevdim. Sevimli ayıcık gibi birşey.[emoji4]Scirocco'yu bilemem ama CC hiç de göründüğü gibi bir araba değil. Passat'ta ne hissettiysem CC'de de onu hissettim. O paraya yazık CC için.
cc kadar kaliteli bir araç daha gormedim ha fiyati cok ona katiliyorum zamaninda c180 ile takas edip uzerine 15 bin tl para alcaktik 65 bin tl civariydi simdi fiyatlarini gorunce keske alsaymisiz diyorum cc binince kendimi audi veya daha ust sinif bir araçta hisediyorum
İçeri gireyim dedim başlıkla alakası kalmamış .
Est bence sakıncası yokta konuya bakan aradıgını bulamayınca şaşırıyordur Bu araç neymiş ki??
Toyota Celica 1,8 st 1974 model