0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 bin liraya yakin masraf var sen yine iyisin benim ehliyet yokken duvara girdim 6 bin tl civari masraf cikardi derindere kabut degisti boyandi tamponda ayni şekilde tamponun arkasindaki demirde degisti radyator degisti daha bi ton sey var bunlar hatirladiklarim vida sıkmaya bile para almislar hatta 2 sayfa degisen kagidi var elimde arabada cekip koyarim
Duvara birşey oldu mu?
ya işte benide şasirtan kismi o arabadan inerken dedim duvarda gitti herhalde duvarda cizik bile yoktu , usta işini güzel yapmiş arabanin hali ya şuan guluyorumda ozaman icim kan agliyodu ibretlik olay valla senin ehliyetin yoktu galiba kardeşim bak ben yaptim sen yapma yani
Araba fena dağılmış. Ehliyetsiz hayatta kullanmam. Kullanamayacağımdan değil de masum insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atamam.Bizim araba böyle dağılsa sarı Mercedes filmindeki İlyas Salman gibi karşısına geçip diz çöker ağlarım. [emoji4]
bilincli olmana sevindim
Ben o filmdeki gibi sahneyi yaşadım çok kötü [emoji20]
Yürüyordu ya, kamyon çarptı bana mısın demedi servise gittik [emoji4]
Evet, yeni corolla idi [emoji4][emoji106]
Ben hatirliyorum yandan carpmisti galiba iki kapi gitmisti babaniz galiba surcu kursu hocasiydi ehliyetsiz kesinlikle daha heycanli ehliyetim yokken her yerden geciyodum simdi yok goremiyorum kör oldum sanki
Merakımı mazur görün. Nasıl oldu bu kaza?
Rica ederim . Döner kavşakta sağ köşedeyken ben şoför tarafından kardeş olduk kendileriyle 15:00 ehliyeti alış saatim, 15:30 kaza anı ve 111 km de bi araçtı şoför tarafından inemedim diğer yerden indim biraz geriledim kamyon şoförü ne arıyorsun kardeş orda sen dedi , sen nasıl kullanıyorsun görmüyor musun dedim ve oturdum filmdeki sahne yaşandı [emoji2] 05.12.13 araç teslim alındı 09.12.13 tarihinde ehliyet aldım (önceden araç kullanıyordum 6 yıllık kullanıcıydım)hatta servise gittik "ooo hoş geldiniz hocam ne oldu bi sorun mu var? " dediler sorun biraz büyük dedik aracı gösterdik şaşırdılar iki kapı değişti, arka kapının işlem görme ihtimali var dediler biz tatlı bi dille expertizden rica edince tamam hocamı kırmayalım dediler buda günün Toyota hikayesi olabilir
30 dakikalık ehliyet ve 111 km lik bir araçla kaza yapmak.İntihar sebebi. [emoji4]
Baya bi sebep, ilk gün beni o halde görünce babam bişi demedi ama sonraki günler oooo [emoji20] ama ilerde inşallah sıfır bi suv alıp hatamı telafi edicem buda bana kalacak hobi aracım olacak inşallah Kasko hasar bölümünde konu vardı