0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uhh :O Bizden biri O zaman Düzce'yi pek seversiniz siz gelişmiş silah sanayimizle Mükemmel gravür örnekleri çıkar merdiven altı imalathanelerden...
Atıcılık konusunda baya iyiyim ama çanakkalede doğru düzgün bir poligon olmaması yüzünden şikayetçiyim avcılık insanın içine işleyen bir spor ama tabı o hayvanın üreme mevsımındeyse her zaman karşıyım. çok leşim vardır ayıptır söylemesi
bende karadenizliyim..
Demene ne hacet bir bayan olarak açtığın konudan memleketinin bölgesi aşikar Askerde atış yaptırdılar ama sen bu bilgisayarı kullan deyip bir daha yaptir madılar Hayvanların en sevdiği türden bir avcıyim anlayacağınız
benimde ruhsatım olmadığı için kendime ait bi tabancam yok ama bi yakınım silahını kullanıyorum ( benim sayılır ) oda colt 1911
Gülsüm colt 1911 dedin beni benden aldın içim cız ettı yemınle İlk atış ettiğim tabanca colt 1911 di zamanında babamda vardı o ara nakit ihtiyacımızdan sattı. bugün temizini bulmak çok zor temizleride bildiğin el yakıyor. çok narin makınadır aman dıkkat edın yağını bakımını eksik etmeyin şarjör yayı cabuk bozulur onların bide. Benim için tek eksi yönü 7 mermı kapasitesı olmasıdır ama o incecik tabancaya nasıl 14 mermı sıgacak Ama onun sesi bambaşkadır Mafia oyununu oynadınmı bılmıyorum ama oyna eskı oyun ama şahanedir ve o silahın sesını birebir aktarmıs adamlar o yuzden hala o oyunu oynarım
Neden colt zira yukarıda yazıldıği gibi özel silahtır.Gözümün önüne Gülsüm croft geldi bir an