Gönderen Konu: Peugeot 306 ım(eski aracım)  (Okunma sayısı 1125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Peugeot 306 ım(eski aracım)
« : Ocak 10, 2012, 12:11:46 »
Unutulmayanlara eklemişken eski aracımın fotoğraflarını yayınlıyım dedim, ayrı bir konu olarak..Gerçekten çok emek verip orjinalden toparladığım Peugeotum..(neden sattıysam) :(

Çok fotoğraf evet :D Kısa bir özgeçmişine dayanayım İzmşrde 118 bindeyken tamamen orjinal aldığımız ilk haftasında o zamanlar 6 yaşında olan kardeşim bir hata sonucu garajdan çıkarıp sol ön kapıyı sol ön çamurluğa yapıştırması ve ikisinin değişmesi ardından duramayıp arka bagaj kapağı ve tamponu direğe vurup durabildiği ve onlarında değişmesi ardından Elazığ'a tayin olup geldiğimiz 6 sene kahrımızı çeken ve yine o zamanda Elazığda oluşan doluya maruz kalıp sağı solu patlaması ve Alanya'da tatildeyken arkadan bir aracın ışıklarda çarpması sonucu dağılan sonra komple boyaya gidip arka tarafın komple değişmesi angel,stop,yay,hava filtresi,buji,jant-lastik,ufak tefek apaçi işi aksesuarlar,komple düz boru eşliğinde RC tarzı taktığım son susturucum baktık yakıtla uğraşılmıyor 158 binde tüp takıp 160 binde ehliyetim olmadığı için sefasını süremeden sattığım en değerlim.. :) çok arıyorum babam geri almıyor :D Allah yeni sahibine kaza bela göstermesin..Çokta güzel fiyata okuttum piyasa değerinden baya yüksek bir şekilde :D
Teşekkürler kısa dediğim özgeçmişini okuduğunuz için :D :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Toyota Club Türkiye

Peugeot 306 ım(eski aracım)
« : Ocak 10, 2012, 12:11:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: Peugeot 306 ım(eski aracım)
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2012, 12:18:39 »
cidden bayağı emek harcamışsın hoşta olmuş ellerine emeğine sağlık bendede daha önce 306 hb vardı çok seviyordum fakat motor yavaş yavaş su koyvermeye başlayınca bide km 40-45 kuruş yakmaya başlayınca (1.5 sene önce ) hemen sattım.işin kötü yanı tanıdığa verdim hala sık sık görüyorum koyuyor bee :(
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: Peugeot 306 ım(eski aracım)
« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2012, 12:26:45 »
cidden bayağı emek harcamışsın hoşta olmuş ellerine emeğine sağlık bendede daha önce 306 hb vardı çok seviyordum fakat motor yavaş yavaş su koyvermeye başlayınca bide km 40-45 kuruş yakmaya başlayınca (1.5 sene önce ) hemen sattım.işin kötü yanı tanıdığa verdim hala sık sık görüyorum koyuyor bee :(
Bende buraya satmıştım fakat alan kişiyide çok iyi seçmiştim benden daha nazik kullanıyordu..Aile babası biriydi..Bi kaç ay gördüm sonra kayboldu gitti.. :( Teşekkür ederim..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega