arkadaşlar son zamanlarda susuz temizeme ürünleri çok moda oldu,bu ürünleri deneyen veya kullanan var mı?kullanan arkadaşlar memnun mu, kullanmayanlara da tavsiye ederler mi?
susuz temizleme ürünleri derken neyden bahsediyorsunuz? biraz daha açar mısınız konuyu? fırçasız süngersiz oto yıkamadan mı bahsediyorsunuz?
susuz temizleme ürünleri derken neyden bahsediyorsunuz? biraz daha açar mısınız konuyu? fırçasız süngersiz oto yıkamadan mı bahsediyorsunuz?
yo fırçasız süngersiz değil. şu kimyasal litrelik şişelerde varya araca sıkıp sadece bez ile siliyorsun. ondan. şişesi 25-30 ytl ye falan satılıyor. acaba zararı varmı
?
Hayrullah Bey ben de geçen gün duydum ilk defa sizin dediğinizi.Sizin sorunuzdan sonra aklıma takılmıştı hatta,neymiş bu diye.nanoteknolojiden filan bahsediyordu o ürünün içeriğiyle ilgili. Ürünü övüyordu bayağı ama pek de bilgim yok açıkçası.Piyasaya da yakın zamanda filan girdi sanırım,pek haberdar değildik şimdiye kadar.Bakalım zamanla kullananlardan duyarız inşallah...
Bende kullanmadım ama Bauhaus da araba bakım ürünleri standında tv kurmuşlar orada uygulamalı tanıtımı vardı. Benim pek aklıma yatmıyor. Çünkü araba çamurlu yada tozlu olduğu zaman bu çamur yada toz silinirken boyayı çizmezmi? Gerçi o tanıtım filminde kilerin üzerinde bir tabaka oluştuğunu ve boyaya zarar vermeden silindiği görünüyor. Ama gene de güvenemem. Ama bir ara deneyeceğim. Denersen sonuları paylaşırım.
güzel bişi.neticeyi bekliyoruz
Arkadaşlar,
Şu susuz temizleme olayına kanmayın.Nemli olan bir bez bile çamurlu ya da tozlu kaportayı çiziyor.Bildiğiniz gibi suyun temizliğini hiçbir madde yapamaz.Çünkü alan geniş.Mutfak lavabosu olsa tamam.Tanıtım filimleri ise teknik aldatmaca.
güzel bir olay denemek lazım suyu boşa kullanıyoruz
arkadaşlar merhaba
adım çağlayan akay.mobil sistem ile susuz oto temizliğini türkiye ye ilk getiren firmalardan biri olan dial gezici temizlik hizmetleri adına forum sitenize üye oldum.aklınızda kalan soru işaretlerini anlamaktayım ve bunları gidermek bana mutluluk verir.
öncelikle bu sistemi diğer klasik sistemlerden farklı olarak düşünmemiz lazım.genel olarak bilinenin aksine temizlik esnasında araçlarımızı çizen şey fırçalar, bezler vs. değil biz aracımızı basınçlı su, fırça vs. ile temizletirken araçlarımızın üzerindeki toz taneciklerinin aracın boyasına sürtünme faaliyetidir. susuz temizleme için kullandığımız dial susuz temizleme ürünlerinde işimizi sorunsuzca araca hiçbir zarar vermeden ve çizme oranını sıfıra düşürmemizi sağlayan 3 ana madde vardır.bunlar ürünün içinde bulunan hindistan cevizinden yapılan doğal sabun maddeleri, doğal karnauba cilası( en iyi cila ürünleri karnauba cilası içerir ) ve nano teknoloji ürünü su bazlı polimerlerdir.bu su bazlı polimerler püskürtüldüğü yüzeydeki tozu ve benzeri tanecikleri yüzeyden ayrıştırarak etrafını sarmak sureti ile izole eder ve toz tanecikleri ile kaporta yüzeyi arasında bir katman oluşturur ve mikrofiber bezler ile bu katman temizlenir.bu sayede mevcut toz, leke gibi taneciklerin yüzeyi çizmesi engellenir.ürünlerin içinde bulunan doğal sabun maddeleri yüzeydeki yağ kir gibi maddeleri yüzeyden ayırır, doğal karnauba cilası ise kaporta üzerinde parlatıcı ve koruyucu cila tabakası oluşturur.
simdilik elimden geldiği kadar bu ürünlerin içeriği ve işleyişi hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştım umarım başarabilmişimdir.herkese iyi günler diliyorum.