0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MAşallah maşallah. Kia diğer markalar için şuanda korkulu rüya
benim abimde hyundai ix 35 benzinli olanından var ,araba kasa olarak gerçekten çok güzel ,tek sıkıntısı şehir içi benzin tüketimi 10 lt nin altına çok zor düşüyor ve lpg takılamayan gdi motor mevcut,performansı beni tatmin etmedi ,özellikle yokuş yukarı dur kalklarda arabanın motoru zayıf kalıyor .araba sıkıştırılırsa tüketim daha da artıyor .arabam şekilli olsun ,performans benim için önemli değil ,km de şehir içi 430 krş veririm diyorsanız alına bilecek bir araba
Güzel günlerde kullanın...
Maşallah ve barekallah, güzel araç, güle güle kullanınız.
Hayırlı olsun Özcan, yollarda görmeye başladım, dizaynı için söyleyebileceğim tek şey, muhteşem yapmışlar
maaşallah gülegüle kullan darısı başımıza:)
Çok güzel tercih olmuş. Kia ve Hyundai son zamanlarda çok güzel işler yapıyorlar. Beyaz da güzel bir tercih olmuş. Maşallah Allah kaza bela vermesin üçünü de kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
aracın ön tasarımı harika yaptılar yaa kıa eski model araclarına göre cok ilerledi...hayırlı olsun...
Maaşallah.Hayırlı olsun özcan abi kia bayağı aştı kendini güzel araç.Plakanın sonuna 12 yi koymuşsunuz
Özcan abi Maşallah diyorum sana hızına hayranım Allah kaza bela vermesin abi hayırlı olsun güle güle kullan..
Kia sportage hayalimdeki araç oldu:) Gerçekten çok güzel .. Darısı herkesin başına...