0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1) Sonradan takılan sis farı randımanlı olur mu?2) Efsanelerde sis farı yeri yok önde nasıl takılır?
Elbette sonradan takılan sis farlarıda randımanlı olur, Yaşadığınız bölgede ya da yolculuk yaptığınız güzergahta sis yoksa uğraşmanızada gerek yoktur diye düşünüyorum,Zira, takacağınız far dikdörtgen şeklinde olmalıdır ki, plaka yanındaki boşluğa sığabilsin, bu durumda da radyatörün ihtiyacı olan serin havanın en verimli girdiği yer kapanmış olacaktır,TÜV de bunlarda kontrol edildiğinden ayar ve ışık şiddeti konuları sorun olabilir.
Müjdat bey,Kaliteli bir marka olmalı ki ışığı iyi odaklayabilmeli,Ayarıda çok iyi yapılmalı.Oysa böyle riskli bir şeye girişeceğine, (belli ki görüntüsü hoş anlamında istiyorsun) öndeki yere uygun, ince, şık ve kaliteli bir gündüz farı montajla derim.TÜV de sorun çıkartmayacağı gibi, sis farı niyetine de arka sis farıyla beraber çalıştırman daha kolay ve güvenli olur. Zaten aracının normal farlarını en alt seviyeye getirdiğinde sis farı yerine geçeceğini biliyorsun.
Yok görüntüsü için değil Tekin Bey... Harbiden işe yarayacak olmasında dolayı istiyorum. Her gün efsanemle G.ante-Nurdağı yapıyorum. git-gel 140 km. Sürekli sis var kış aylarında...
Erdem'in eklediği fotoğrafta bulunan sis far'ının aynısı.Oval kısımlar cuk diye oturacak...Teşekkürler Erdem...
Aynen bu Erdem.Hem orijinal gibi hem de şık duruyor
abi benm taktırdım simdide sislerde xenon var 25 tl sis farları 30 tl ise elektrikçi ücreti ile 55 tl ye malolur size honda sisleri güzel olmuş fakat ücret konusunda ve montalama konusunda sıkıntı yasanabilirse dediğim sislerden takılabilir işinizi rahatlıkla görür..http://urun.gittigidiyor.com/garaj/sis-lamba-toyota-tipi-oval-ikili-28455231bu linktende bakabilirsin abi
Abiler kardeşler selamlar... Konu biraz eski ama açtığım konulara cvp alamıyorum. 2014 corollama sis farı taktırmak istiyorum ali express den 50$ a buldum. Sizce servistenmi slmalıyım yoksa internettenmi? İkincisi sis farını taktırsak sinyal kolunu değiştirmek gerekirmi ( açma kapama için ) teşekkürler