Arkadaşlar arac 2011 D- 4-D şuan 20.700km. de bakıma gireceğim,lakin yağ seviyesi minumum çizginin hemen dibinde ancak yağ uyarı lambası yanmadı makul ölcüdemidir bukadar yağ yakması birde arada bir ıslık sesi geliyor,bu ses bazen geliyor aradabir ses gelsede turbonun arızalandığı anlamınamı gelir,eğer öyleyse bakımda değiştirteyim..Saygılar.
Merhaba Yasin bey,
Öncelikle periyodik parça değişim sürelerinizi fazla geçirmeyin derim.
Turbo'dan elbette ses gelecektir, yağ seviyeniz normal, zaten dolu iken ortada olur, herhangi bir arıza yada uyarı ışığınız yanmadıkça bu tip parça değişimine gitmenize gerek yok. Yağ tüketmeyen motor yoktur.
Benim de 2011 d4d 20.000 bakımından hemen önce kontrol ettiğimde minimum çizgideydi yağ, ama herhangi bir uyarı vermemişti. 20.000 bakımında söylediğimde takibe alalım dediler. 25.000'de kontrol için gittim, 400 gr. eksiltmiş, önemli değil dediler. Şu anda 29.500 km.de, haftaya 30.000 bakımına gireceğim muhtemelen, son 5000 km.de ne kadar eksilttiğine bakmadım, muhtemelen yine min. çizgisine gelmiştir. Bundan turbonun zarar göreceğini sanmam. Ben ıslık gibi bir ses duymuyorum bu arada.
Merhaba Yasin bey,
Öncelikle periyodik parça değişim sürelerinizi fazla geçirmeyin derim.
Turbo'dan elbette ses gelecektir, yağ seviyeniz normal, zaten dolu iken ortada olur, herhangi bir arıza yada uyarı ışığınız yanmadıkça bu tip parça değişimine gitmenize gerek yok. Yağ tüketmeyen motor yoktur.
Merhaba Tekin bey,
10bin bakımınıda 10.800km. de yaptırmıştım,o yüzden rahat davrandım.Ses olayıda gaza basıp bırakırken devir rolanti devrine inerken ses çıkıyor viyuvvv diye.Bende arabanın orjinaline dokunsunlar istemem durup dururken parça değişsin,fakat psikolojikmidir nedir çekişte düşme var gibi geliyor.Bakalım olmassa servise söylerim takibe alsınlar,bu turbo olayı okadar çok tartışılıyorki haliyle insan biraz hassas oluyor,heleki ilk kez bi sıfır araba almışsa...
Benim de 2011 d4d 20.000 bakımından hemen önce kontrol ettiğimde minimum çizgideydi yağ, ama herhangi bir uyarı vermemişti. 20.000 bakımında söylediğimde takibe alalım dediler. 25.000'de kontrol için gittim, 400 gr. eksiltmiş, önemli değil dediler. Şu anda 29.500 km.de, haftaya 30.000 bakımına gireceğim muhtemelen, son 5000 km.de ne kadar eksilttiğine bakmadım, muhtemelen yine min. çizgisine gelmiştir. Bundan turbonun zarar göreceğini sanmam. Ben ıslık gibi bir ses duymuyorum bu arada.
Merhaba,ses şöyle geliyor emre bey,gaza dururken basıyorum 3000bin devirden, rolonti devrine gelirken viiiiyuuuvvvv diye bi ses normal yolda giderken duyulmuyor,devir düşerken ve sadece dururken duyuluyor.
Merhaba,ses şöyle geliyor emre bey,gaza dururken basıyorum 3000bin devirden, rolonti devrine gelirken viiiiyuuuvvvv diye bi ses normal yolda giderken duyulmuyor,devir düşerken ve sadece dururken duyuluyor.
Yasin Bey araç durur haldeyken devir yükseltmeyi denememiştim hiç, bir ara deneyim bakalım gelecek mi ses.
Yasin bey,
Motor boştayken devrinizi yükseltmeyin,
Tam km'lerinde servise giderseniz takibi de kolay olur, hatta far koluna bakım kartı bile asmaya gerek kalmaz,
Bu ses çok normaldir, siz özellikle dinlediğiniz için duymaya daha yatkın oldunuz, yağ seviyeniz çok normal, dediğim gibi herhangi bir arıza ışığınız yada uyarı ışığınız yanmadıkça problem yok demektir.
Güvenle ve sevgiyle binmeye devam ediniz.
Yasin bey,
Motor boştayken devrinizi yükseltmeyin,
Tam km'lerinde servise giderseniz takibi de kolay olur, hatta far koluna bakım kartı bile asmaya gerek kalmaz,
Bu ses çok normaldir, siz özellikle dinlediğiniz için duymaya daha yatkın oldunuz, yağ seviyeniz çok normal, dediğim gibi herhangi bir arıza ışığınız yada uyarı ışığınız yanmadıkça problem yok demektir.
Güvenle ve sevgiyle binmeye devam ediniz.
Teşekkürler tekin bey.Kazasız belasız sürüşler.