Gönderen Konu: Far otomatik yükseklik ayarı  (Okunma sayısı 8434 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2550 kere teşekkür edildi
Ynt: Far otomatik yükseklik ayarı
« Yanıtla #20 : Ocak 08, 2012, 14:29:44 »
Stoplarda Led kullanımının faydaları ise kanıtlanmıştır.

Hakan bey'in vurguladığı bu konu da gerçekten çok önemli, her otomobilde arka farlarda LED sisteme geçileceğide kesin gibi.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 08, 2012, 14:29:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 08, 2012, 15:32:58 »
Toyotada mercek kullanmaya başlıcak yeni modellerinde auris ve corollada zaten aurisin yeni fotoğraflarında mercek ve far yıkama görünüyor,Benim auriste 4300 k philips hid var gerçekten görüş açısı çok iyi ama fiyatı da çok iyi. :argh:
   Mustafa su yazım kurallarına biraz uysan.Yazdıklarını okumakta zorlanıyorum :(
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 09, 2012, 10:22:49 »
Söylediğiniz atasözüde dahil olmak üzere tüm atasözlerimiz gayet anlamlı sayın büyüğüm... Aslında olaya daha geniş bir açı ile bakarsak sizin kadar nazik ve dilimizi iyi kullanan bir dosta forum ortamlarında sıkça rastlamak mümkün değil...
Ancak forum ortamlarının yapısı gereği, daha önce Doğan yöneticimizinde bahsettiği üzere, isme hitaben başlayan yazışmalar biraz uygunsuz kaçmaktadır sizden ve tüm üyelerimizden ricamız cevaplamalarınızı sadece alıntı yolu ile yaparak

''... bey,

....''

tarzında yapmamanızdır, anlayışınız için şimdiden teşekkürler, saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #23 : Ocak 09, 2012, 11:49:19 »
Tekin bey ve Özcan bey siz hep birbirinize yazmışsınız ama bizde okuyabilirmiyiz yazdıklarınızı :( :( :(

Uyarınız için teşekkürler, bundan sonra daha dikkatli olacağım.

Haklısınız, bu konuya bütün üyelerimizin de çok dikkat etmesi daha doğru olacaktır.

Cevap verirken, "alıntı" uygulanması gereken durumlar vardır, her cevap için alıntı yapılırsa neler olabileceğini iyi düşünüp ona göre üyeleri uyarmanız, yazışmalarda konunun bütününü anlamama gibi durumlar oluşmasını engelleyecektir. Teknik bir konu hakkında yanıt/açıklama veren biri sizin açıklamanıza ters düşüyorsa, elbette konuya o kişinin ismiyle hitab edilerek girilmelidir, zaten açıklamanız sadece o kişi için değil herkes için geçerlidir. Konuya dahil olan yoksa, yukarıda olduğu gibi iki kişi birbirine nasıl hitab etmelidir?

Bu tip konulara bu kadar çok önem veriyorsanız, sizlerin de yaptığı ve forumda o kadar çok yanlışlıklar var ki,  insanların sorunları çözülmüş-bitmiş ama hala "geyik" devam ediyor, işaretlemelere dikkat edilmiyor, insanlar birbirine aşırı laubali konuşmalarda bulunuyor, teknik sorun çözülememiş konu başka yerlere hatta piknik alanlarına dönüşüyor, yeterli bilgiye sahip olmayan insanlar konu hakkında görüş bildirebiliyor, oysa teknik bilgisi yoksa sadece tecrübelerinden bahsetmeleri gerekir diye düşünmekteyim.

Saygılarımla 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 09, 2012, 13:52:57 »
   Mustafa su yazım kurallarına biraz uysan.Yazdıklarını okumakta zorlanıyorum :(
Pardon abi bundan sonra uyacağım yazım kurallarına.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 09, 2012, 17:55:57 »

Ben size isimle hitap etmeyin ve ya iki kişi konuşuyorsa birbirine hitabını değiştirsin demedim sayın büyüğüm örnekle göstererek sizin yazdığınız tarzda paragraf/mektup formatında yazmak pek uygun düşmüyor dedim...

Ayrıca amiyane tabirimi mazur görün ama biz sizin normal davranışlarınızı haddimiz olmasada takdir ederken, ilkokul sıralarında ki gibi ''o da benim saçımı çekti ama'' tarzı sizinde yanlışlarınız var cümlesi pek hoş olmadı kanısındayım...

Elbetteki kusursuz olma ihtimalimiz yok elbetteki yirmi bin üyeyi tek tek kontrol etme lüksümüz yok ancak aktif olan üyelerin yorumları daha fazla göze çarpmaktadır. Ki bahsettiğiniz konularda geyiğin zaten önüne geçilmeye çalışılmakta gerek geyik muhabbeti konusunda olsun gerekse dil kullanımı konusunda üyeler sık sık uyarılmaktadır hatta üyeler kendi aralarında anlaşabilmek adına birbirni uyarmaktadır...

Ayrıca teknik bilgisi olur ve ya olamaz kimseyi bu şekilde kategorize edemeyiz sonuçta üyeler sınavla alınmıyor x şahsı mekanik kısma yazamaz diye ayıramayız ancak uyarılara rağmen aşırı davranışlar devam ederse o bölüme yasaklayabiliriz... Ki dahası kurallar çerçevesinde olduktan sonra insanlar birbiriyle laubali olmuş kavgalı olmuş buna nasıl karışabiliriz ki....

Konu neredeen nereye geldim böylelikle bu konuda son mesajımı yazarak şahsınıza saygılarımı, forum ahalisinede gündemi meşgul ettiğim için özürlerimi anlatım bozukluğumla birlikte iletiyorum....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ocak 09, 2012, 18:09:24 »
Ahmet bey,

Çok güzel açıklayıcı ve olgun yazınız için teşekkür ederim, elinize sağlık,

Umarım buradan herkes kendi payına düşeni alır ve ToyotaClub forumumuzda ki kalitemiz çok daha ilerilere taşınır,

Herkese sağlıklı, sorunsuz ve kazasız sürüşler dilerim.

Sevgilerle