Salı günü Dörtnal'a Burak ustaya götürdüm.Boyaya zarar vermeden onarımını yapabileceğini söyleyince hemen işe koyulduk.Kapı döşemesi ve elemanları ÇOK ZOR olarak sökülse de,kapı dikkatli bir şekilde yerinden çıkartılıp onarımı yapıldı.Dış yüzeyine yeşil gres yağı sürülerek çekiçlendi.Kalan gamzeler de vakum yardımı ile düzeltildi.Boya zarar görmeden olabilecek en iyi şekilde onarım gerçekleştirildi.

Arka sağ lastiğe,iç taraftan orta büyüklükte bir vidanın battığını tespit ettim(kontrol sonrası tamiratını yaptırdım hemen)... Motor'u güzelce silip temizledim.Eksik olan cam suyunu,Würth ant-i freez'li cam suyu ile tamamladım.Ön cam ile motor arasında kalan ve akü kutup başlarının,fren hidroliği,silecek kolları ve motorunun bulunduğu bölmeyi açıp içindeki yaprakları ve çöpleri temizledim.Sonra da o bölmeyi yıkayıp kuruttum.

Levent'in yıkama dükkanına gidip üç kişi beraber arabayı A'dan Z'ye temizledik (koltuklar,taban halısı silindi,havalandırma difizörleri kimyasal bir madde ile temizlendi falan filan).Ve final....

Geçmiş olsun öncelikle abi Maşallah audi ye senin kaç tane aracın var , yahu çözemedim![]()
Geçmiş olsun abi.Bi tur attırsana bana audi ile valla kadına dokunur gibi sürerim![]()
Bir ara gel tur attırırım.Ama kadına dokunur gibi değil.allah iyi günlerde kirletmek nasip etsin![]()
![]()

Abi geçmiş olsun.Usta çok önemli.Burda arkadaş MITSubishi ASX arasını seninkine yakın ahsar yüzünden bel altını boyattırdı.DÜzeltemedi oda dalgalı oldu boyattı..Bende bir tur atmak isterim..Turu ne kadar ki..
ASX dedinde Adil'e selamını ilettim 
Özcan bey geçmiş olsun.. en hassas noktamdan vurdunuz beni ne diyeyim?
beyaz audi yeni kasa hemdea5 sport kullanmıştım yazın tek kapılı hala etkisindeyim süper bişeydi
![]()
Allah herkese gönlüne göre versin....
Abi yapma matematiğim çok kötü![]()