Gönderen Konu: Afyonkarahisar'da iyi bir lpg ustası tavsiye ededek olan varmı arkadaşlar?  (Okunma sayısı 3404 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Opel astroloji 1.6 CDTİ
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
aracıma lpg taktırcam ama usta önemli olduğu için iyi bir usta bulmam gerekiyor afyonlu arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
OGUZ Bey .Afyonda kim takar nasıl takar bilmiyorum fakat.Size tavsiyem ucuz markalar taktırmamanız.Prins - Brc - Lovato  bur markların dışına çıkmayın.Brc Yİ 2A Mühendislik  bayileri yetkili satıcısı ve dagıtıcısı size tavsiyem 2A  mühendisligin Varsa Afyon şubesine takırmanız
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '00
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Oğuzhan Bey, benim araç sıralı sistem değil. Aracın LPG ayarına Iğdır'da hiç kimseye dokundurtmam. Sadece Afyon'a gittikçe ayar yaptırırım. Ankara Yolu'ndaki sanayide Ekvator Oto Gaz var. OMVL Sıralı Sistem bayisi. Geçen sene Jaguar Marka araca bu sistem LPG montaj yaptıklarını söylediler bana. Usta olarak kendilerine güvenirim, ancak OMVL Sıralı sistem ile diğer sistemlerin kıyaslaması hakkında hiçbir fikrim yok. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
2000 AVENSİS SOL OTOMATİK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Opel astroloji 1.6 CDTİ
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
yardım için teşekkürler arkadaşlar... :alkis: