0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla Bey, size farkında olmadan 65 TL'lik internet kullandıran telefonun markasını merak ettim. Hangi program veya uygulamadan dolayı olmuştur bu sizin tahmininize göre?
3 hatta var bende.Turkcell Avea Vodafone. Vodafone un 8 liraya sınırsız internet kampanyasını tavsiye ederim. (1ay geçerli sınırsız internet.)
o tarife kalktı zannedersemevet kalkmış malesefAylık Cepnet Paketi 01.11.2011 tarihi itibariyle yeni abone alımına kapanmıştır. Aylık CepNet tarifemiz yerini 10 MB'dan 8 GB'a kadar her türlü İHTİYACA GÖRE YENİ MOBİL İNTERNET PAKETLERİMİZE bıraktı. Yeni paketlerimiz ile, mobil internet keyfini hız sınırı olmadan çıkarabilirsiniz. Mobil İnternet Paketleri
kaçırma bi daha
7.99 TL KARSILIGI AYLIK CEPNET PAKETINIZ YINELENMIS OLUP 02.02.2012 TARIHINE KADAR KULLANABILIRSINIZ.IPTAL ISLEMI YAPILMADIKCA HER DONEM YINELENECEKTIR.
İPHONE 3GS 32 GB genel ayarlarda 3G açık kapalı modu var birde hücresel veri açıkmış. iphonun bu modelinde görüntülü görüşme yok ayrıca ben internete hiç girmedim. bizim millet olarak hak arama zafiyetimizden istifade ediyorlar. telefonunuz borcundan dolayı kapanırsa veya herhangi bir tarife değişikliği olursa internet aktif hale gelirmiş, ben hayatımda böyle bir uyanıklık görmedim.