Gönderen Konu: Avensis arka park/fren lambaları hakkında bilgisi olan varmı?  (Okunma sayısı 1709 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bu gün arka fren yada park emin değilim (yuvarlak şekilde nokta nokta lambaların olduğu gruptaki) bazı lambalar sönmüş.. Nasıl değişim yapılıyor acaba bu , tek tek değişimi mümkünmü? acaba yoksa toptan mı değişiyo?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
Ynt: Avensis arka park/fren lambaları hakkında bilgisi olan varmı?
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2012, 01:15:57 »
grup değil tek tek değişiyor Kerem kardeşim ... yalnız sanayide ben bulamadığım için serviste değiştirmiştim , küçük bir para verdiğimi hatırlıyorum ...

elinden gelirse servisten sadece ampülleri alıp kendin bile uğraşabilirsin :) teki 1 liraydı galiba :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2012, 08:59:41 »
bagajın içinde stop lambasının arkasında yuvarlak birşey var onu çevirip halı gibi kapağı açın ve 2 tırnaktan stop lambasının olduğu yeri çıkarın ampuller üzerinde. anlatamadım ama idare edin :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2012, 18:06:56 »
Yanıtlar için teşekkür ederim Sefa bey ve Ferhat bey sandığım kadar zor değil galiba bi bakıcam..
bagajın içinde stop lambasının arkasında yuvarlak birşey var onu çevirip halı gibi kapağı açın ve 2 tırnaktan stop lambasının olduğu yeri çıkarın ampuller üzerinde. anlatamadım ama idare edin :)
grup değil tek tek değişiyor Kerem kardeşim ... yalnız sanayide ben bulamadığım için serviste değiştirmiştim , küçük bir para verdiğimi hatırlıyorum ...

elinden gelirse servisten sadece ampülleri alıp kendin bile uğraşabilirsin :) teki 1 liraydı galiba :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)