0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emülatör kutusuna gelen sokette kopuk kablolar var tekleme bundan dolayı olabilirmi sokette kablo ucu var ama devamı yok foto atacaktım ama yapamadım
Hayır araç LPG li bu sanırım gaz ve benzin geçişlerini ayarlayan bir parçaymış
Evet tekleme gücünde düşüş var sanki 1.3 motor bir araba gibi hızlanıyor ve hareket ediyor az önce araç gazla olmasına rağmen araç içerisine benzin kokusu geldi ve yakıt sarfı yükseldi ustalarda canımı sıktı yok motor komple yapılacak yok öyle yok böyle şimdi bana o soketteki kabloların düzenli olduğu bir örnek lazım Mesaj Birleştirildi: Ekim 05, 2021, 19:39:35Birde devir göstergem bu gün çalışmayı bıraktı 🙁
Devir göstergesi çalışmıyorsa distribütör de sıkıntı olabilir,çünkü devir sinyalini distribütör den alıyor,size tavsiye ettiğim dörtnal Toyota ya gidğn Ogün usta işinde iyidir,gerekeni yapar bende kısmet olursa sabah Ankara'da olacağım Toyota Corona aldım onu teslim alacağım.
Ümit bey, coronanın birisini satıp diğerini almışsınız bakıyorum da, hayırlı olsun.
Elimde aracımdan çıkan orijinal distribütör var bunu kullanmak mümkün değilmi hocam tamiri felan yokmu acaba orjinalini bulmak bile sıkıntı ankarada Mesaj Birleştirildi: Ekim 05, 2021, 20:31:46Hocam yada bu emülatör arızası distribütörü arıza yaptırıyor olabilir
Teşekkür ederim yardımlarınız için aracı Ankara’da hangi semtten aldınız misafirim olmanızı isterim hocam
Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın
Hayırlı olsun yeni aracınız,çok sevindirici bir haber,kaliteden ödün vermediniz Corona aldınız,arada fazla boşlukta olmadı,çok iyi oldu.Kazasız belasız ve de cezasız kullanırsınız inşaallah.
Hayırlı olsun Ümit Bey. Güle güle kullanın. Bartın'da ilanda yeşil corana var onumu aldınız yoksa...
Hayırlı uğurlu olsun Ümit Bey, kazasız, belasız güzel günlerde kullanın.