Gönderen Konu: Trafikte yeni düzenleme(tercihli yol).  (Okunma sayısı 930 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2916 kere teşekkür etti
  • 3281 kere teşekkür edildi
Trafikte yeni düzenleme(tercihli yol).
« : Ocak 04, 2012, 18:06:51 »
Selam arkadaşlar.
Eskiler bilir, hep dile getirirdim; 1 tonun üzerinde, 5 koltuk(bazıları 7) ve kocaman bagajlı araçlar, sadece 60-90kg. lık insanları tek başına taşıyor. Yeni sistemle, sürücü dahil içinde 3 kişi olan araçlara tercihli yol şerit sunulacak ve bu şeritteki araçlar özel kameralarla gözlenecek. Burası gayet gpzel bence.
Şimdi soru.
Bu düzenleme belli saatleri mş kapsayacak?(bence iş giriş ve çıkış saatleri olmalı)
2 kişilik araçlar ne olacak. Tabi motorsikletlerde.
Araçta şişme insan :) (gırgıra alınmasın) taşınırsa, bunların fiyatlarıda artacaktır. Bu yolların başlangıçlarında, su satan gibi işportacıların şişme insan satması muhtemeldir. :)

Toyota Club Türkiye

Trafikte yeni düzenleme(tercihli yol).
« : Ocak 04, 2012, 18:06:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: Trafikte yeni düzenleme(tercihli yol).
« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2012, 18:36:53 »
2 yolcu taşıma kapasitesi olan bu tanıma uygun araçlar muhtemelen istisna olarak tanımlanacaklardır. Motorsikletlerde şerit ayırımı yapmaya gerek olmamalı bence.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"