0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Küçük bir düzeltme;Kirazlı Bahçe Tesisleri Akşehir'de değil Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindedir.
TŞOF (Türkiye şoförler ve otomobilciler federasyonu)Sivrihisar dinlenme tesisleri keyifli ve huzurlu mola verdiğim,güven veren bir tesis. yeşil alan ve piknik alanları da çok güzel bir dizayna sahip. yolunuz düşerse tavsiye ederim. Kırıkkale tesisi de güzel ama Sivrihisar'ı daha çok beğeniyorum
Düzeltme için teşekkürler Ahmet bey, Bunun dışında Kirazlıbahçe'nin böyle bir listeye dahil olmasına bir itirazınız var mı onu da merak ettim doğrusu
Ahmet abi benden önce davranmış Tek vazgeçilmezim ger seferinde uğramadan geçmem dediğim İsmail'in yeri
pek şehirler arası sayılmaz ama berceste ve sabah kahvaltısı
Bolu Dağı İsmailin Yeri elbette birçok kişinin gönlünde yer etmiş çok güzel bir mekandır... Bolu Dağı yalnızlığa terkedilmiş olmasına rağmen hala ayaktadır. Ben de genelde Kaynaşlı'dan çıkıp İsmailin Yeri'ne uğramayı tercih edenlerdenim....Ancak İsmailin Yeri Pamukova tesislerini de şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar...Çam ormanlarının hemen eteğinde, İstanbul-Eskişehir tren hattına karşıdan bakan temiz,sakin, huzurlu bir yer. Hele akşam yemek yedikten sonra yol kenarına kadar gelip, sigara eşliğinde karşı ovayı seyretmek oldukça keyifli...