0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Fatih bey,Araç ikinci el olduğundan trafik sigortası zaten var. Satıştan sonra yeni il'in plakası çıkacaktır, sonrada trafik sigortasına zeyil yapılması gerekir. Daha sonra trafik sigortasının süresi bitiminde sizin dediğiniz zaten uygulanacaktır. Çanakkale'nin bölge indirimine göre yenisi yapılır.Orçun bey, Noter masrafının bende her yerde aynı olduğunu biliyorum.
Teşekkürler Hakan abi bakalım daha zoru var şimdi sırada arkadaşa aracı öğretmek evet Hakan abi bende araştırdım sınırlı sayıda çıkmış hb olmasa aldırmazdım zaten ördek popolu meganları oldum olası severım cok şirin duruyorlar. Aracın donanımı olarak vasat arka camları manuel iç plastiği kötü ama sis farı ve çelik jant standart.yakıtıda çok güzel istanbul-çanakkale arası 340 km yolu 45 tl yakıtla geldik 100 km'de 3.8 yakıyor gösterıyordu yol bilgisayarında. bide türkçe yol bilgisayarı cok güzel bişey her zaman ingilizcesi yetmeyebılıyor. ayrıca vıtes geçişleri ve yol tutusu hosuma gitti.Bakalım su havalar düzel corolla ile beraber fotolarını koyarım foruma