Gönderen Konu: 97 xei diagnostic  (Okunma sayısı 1481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • /][
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 162000
  • Model Yılı: '97
  • 6 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
97 xei diagnostic
« : Ocak 02, 2012, 20:13:34 »
arkadaşlar benim kaputun içindeki diagnostic obd 1 mi 2 mi bilen varmı.bilgisayarla bağlantı yaptıran varmı serviste.eğer obd 2 ise bağlantı kablosu satan bir yer buldum.almayı düşünüyorum.
97 xei stw atiker sıralı lpg

Toyota Club Türkiye

97 xei diagnostic
« : Ocak 02, 2012, 20:13:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • /][
  • 6 kere teşekkür etti
Ynt: 97 xei diagnostic
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2012, 17:57:25 »
bu konuda bilgisi olan yokmu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2012, 17:59:07 »
bahsettiğiniz sey nedir anlayamadım.
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2012, 20:58:34 »
OBD II olması gerekiyor. bir yabancı forumda diyorki.
Some 1994 and 1995 model year vehicles do have OBD-II. If your vehicle is 1996 or newer, U.S. federal law requires that all vehicles (cars and light trucks) sold in the United States must be OBD-II compliant. This includes all domestic (Ford, Dodge, GM, etc.) and import/foreign (Toyota, Honda, etc.) vehicles.

The sure-fire way to find out if your vehicle is OBD-II compliant is to look for the standard DLC (data link connector) that all OBD II vehicles have. It will be located underneath the driver's side of the dash:

yani
Bazı 1994 ve 1995 model yılı araçları OBD-II var. Aracınız 1996 veya daha yeni ise, ABD federal yasaları, ABD'de satılan tüm araçlar (otomobil ve hafif kamyon) OBD-II uyumlu olmalıdır gerektirir. Bu, tüm iç (Ford, Dodge, GM, vb) ve ithalat / yabancı (Toyota, Honda, vb.) Araç içerir.

Aracınızın OBD-II uyumlu olup olmadığını öğrenmek için kesin bir şekilde tüm OBD II araçlar standart DLC (veri bağlantı konektörü) bakmaktır. Bu çizgi, sürücü tarafında altında yer alacaktır:

sonuçta toyota ülkeye göre ayrı konnektör kullanacak değilya. OBD II olmalı

http://www.obd-codes.com/faq/do-i-have-obd-ii-vehicle.php
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • /][
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2012, 22:30:52 »
OBD II olması gerekiyor. bir yabancı forumda diyorki.
Some 1994 and 1995 model year vehicles do have OBD-II. If your vehicle is 1996 or newer, U.S. federal law requires that all vehicles (cars and light trucks) sold in the United States must be OBD-II compliant. This includes all domestic (Ford, Dodge, GM, etc.) and import/foreign (Toyota, Honda, etc.) vehicles.

The sure-fire way to find out if your vehicle is OBD-II compliant is to look for the standard DLC (data link connector) that all OBD II vehicles have. It will be located underneath the driver's side of the dash:

yani
Bazı 1994 ve 1995 model yılı araçları OBD-II var. Aracınız 1996 veya daha yeni ise, ABD federal yasaları, ABD'de satılan tüm araçlar (otomobil ve hafif kamyon) OBD-II uyumlu olmalıdır gerektirir. Bu, tüm iç (Ford, Dodge, GM, vb) ve ithalat / yabancı (Toyota, Honda, vb.) Araç içerir.

Aracınızın OBD-II uyumlu olup olmadığını öğrenmek için kesin bir şekilde tüm OBD II araçlar standart DLC (veri bağlantı konektörü) bakmaktır. Bu çizgi, sürücü tarafında altında yer alacaktır:

sonuçta toyota ülkeye göre ayrı konnektör kullanacak değilya. OBD II olmalı

http://www.obd-codes.com/faq/do-i-have-obd-ii-vehicle.php
cevabınız için teşekkür ederim.diagnosis resmini çektim ama buraya koymayı beceremedim.obd 1 mi 2 mi anlayamadım.şekli sizin verdiğiniz linktekinden biraz farklı gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • tabiki toyota
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2012, 22:41:49 »
bunu öğrenmek kolay aslında. aracın bakımını yaptırdığınız ustada mutlaka obd vardır. ona sorun öğrenin.
herkese uyan bir toyota modeli vardır.
diğer markalar alternatiftir.