0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba;Toyotalı olalı bir hafta; toyota clubtr li olalı da 1 saat oldu. forumlarda lpg konusunaki yazışmalara göz gezdirdim. LPG konusunu araç almadan önce de araştırıyordum. Toyota'da en çok tercih edilen BRC markası. 2006 HB Corolla aldım. bu veya bu segment araca LPG taktıran arkadaşlar km de ortalama ne kadar yaktıklarını paylaşırlarsa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. Not : benzinde şehir içi km'de 0,35 tl civarında yakıyor. sanırım normaldir. değil mi?
2004 sol sedan brc var bende 3 ay önce yozgat-çorum gitgel 220km aynı yerden giderken fulledim dönüşte aynı yerden fulledim ve 35 tl tuttu hızımda bu arada 110-130 km arasında gittim geldim bana göre iyi yolcu yok bagaj yok camlar kapalı sizinlerin düşüncesi nedir?şehir içi ölçmedim çünkü kısa mesafe benzin fazla yakıyor hemen tüpe gecmediğinden...
Merhaba;Benzıne oranla lıtre bazında %15 daha fazla Lpg tuketırsınız ;yanı 10lt_100 km benzın tuketen aracınız 11.5 lt-100km lpg tuketır.Bulundugunuz ılı belırtırsenız sıze referans olabılecegım bır BRC servısı soyleyebılırım.
http://www.aygaz.com.tr/Otogaz/AlternatifHesap.aspxyukarıdaki linkte çok güzel benzin ve gaz hesaplama programı var bir göz at istersenben sizin yerinizde olsam şehir içi 350 krş yakan araca kesinlikle lpg taktırmazdım ,bence çok iyi bir değer ,lpg li araç sabah motor ısınıncaya kadar benzinle geziyor, benim yaşadığım yer küçük olduğu için ,araba lpg ye geçene kadar, ben iş yerime varıyordum ,o yüzden sattım dizel aldım .
20-23 kuruşa düşer.1.33 corolla lpg de sakin kullanımda şehir içi 7 litre gaz tüketiyor.
Merhabalar ,Benimde size bir sorum olacak. MY-11 kiti manifold delinerek mi yapılıyor ? delinmeden mi yapılıyor..? Bu cevabı bi türlü bulamadım forumlarda.. Cevaplarsanız sevinirim.
Araç nedir Şükrü Bey?
Özür aracı belirtmedim tabii.. Araç Toyota Corolla 2011 Comfort Extra 1.6 A/T