0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arc s
Seyit abicim tanıdık servis varsa telefon veya adres alabilir miyim acaba senden?Geveyli makineye 5.0.1 güncellemesi yapmışlar kullanamıyoruz makineyi.Benim telefoncu düzeltemedi birde senin servise sorayım.Bu arada iki telefonu da kullandım ıphonu hala kullanıyorum kesinlikle i4 derim.
Şarj olayı daha önce de dediğim gibi tamamen kişinin kullanım özelliklerine bağlı. Sadece telefon maksatlı kullanırsanız iphone da 3-4 gün gidiyor. Hele de işletim sistemini İOS 5 üzeri yaparsanız epeyce fayda sağlıyor. iPhone 4 lerde telefonun üzerindeki tuşa bir kere basınca ekranı karartıyor ve enerji tüketimini azaltıyor. Ayrıca bazı arkadaşlar Apple store bağlı olunduğunu, iTnues olmadan müzik bile yüklenemediğini söylemişler. Evet bu konuda çok haklılar. Ama bu sayede telefonunuz hiç bir kötü yazılım ve virüsten etkilenmiyor. Çünkü Apple Store üzerinden yüklenen bütün uygulamalar gerekli virüs taramasından geçirilerek yükleniyor. Aynı şey İtunes için de geçerli telefona attığınız müzikler de aynı şekilde taramadan geçip yükleniyor. Şu ilk sayfadaki düşme testlerine de çok güldüm. Hiç kimsenin (iPhone veya Samsung kullanıcısı) o kadar para verdiği telefonunu salak gibi yerlere atacağını sanmıyorum. Alacağınız çok kullanışlı ve faydalı kulıflar ile telefonunuzu koruyabilirsiniz. Hangi telefonu alırsanız alın güle güle kullanın derim.
bütün ii niyetli cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim ama samsung galaxy s almaya karar verdim fakat sorun yine burda ortaya çıkıyor işte galaxy s mi galaxy s2 mi galaxy sl mi galaxy s plusmı almalı onu bulamadım acıkcası ilk tercih tabi ki s2 ama para işi onda sorun olabilir bu yuzden diğer 3 galaxyden hangisi alınmalı ki acaba ya?günde 1 2 saat telefon görüşmesi yapıcam 20 kadar mesaj atıcam ve sosyal ağlara bağlanıcam bu yüzden şarj bakımından ii olan ve genel oalrak sorunsuz olan bir telefon olsun istiyorum.
Daha önceki mesajımı okursanız orada bildiğim kadarıyla aralarındaki farkları açıkladım .Benim tavsiyemi sorarsanız ya İ9100 Kodlu galaxy S2 modelini yada İ9000 Kodlu galaxy S modelini alın .Alacağınız telefon şimdiden hayırlı olsun .
teşekkür ederim açıckası yazdıklarınızdan sonra ben 9001 9003 gibi sayısal farklı modellerin neler olduklarını anladım ve inceledim ve banada s veya s2 mantıklı geldi aslında s2 istiyorumda hadi bakalım yinede teşekkür ederim
madem S2 ve ıpone4 fiatlarında telefon alma gücüüzn var.Yeni çıkacak samsung galaxy nexusu tercih edin.Ben sahibinden.comdan aldım.Birisi Almanya'dan getirmiş satıyordu.İletişim kurdum.ve aldım.Telefon şu anda dünyanın tek android 4.0 sürümüne sahip.Performans olağanüstü.1.2 mhz işlemci hızı.Full hd videoçekimi.5mp kamera ileri teknolojili sensör ile 8mp olanlardan daha iyi performans ve dünyanın en yüksek çözünürlüklü ekranı(1280x720).Yüz kiliti var.Yüzünüzü göstererek sadece siz açabiliyorsunuz.Oyun grafikleri mükemmel.İnternete bağlanma hızı piyasadaki tüm telefonlardan hızlı.Benmarch teslerinde ıpone4s in önünde.Bir araştırın derim.İnce ve hafif.NTS özelliği ile başka bir nts özelliği olan telefonu yanyana getirdiğinizde video,müzik ve fotoları aktarıyor.İşyerine götürdüm.telefon ellerden düşmedi.Bir düşün derim.sanırım Ocak sonu çıkacak.
Seyit abi iyi demişsin hoş demişsin de iPhone sadece telefon maksaktli kullanılır mı