Gönderen Konu: cep telefonu alacağım.  (Okunma sayısı 3851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: cep telefonu alacağım.
« Yanıtla #20 : Ocak 02, 2012, 20:55:07 »
arc s :)
Başlatma arc s ine :D
15 gün kadar önce 4s aldım kesinlikle harika bir telefon. Tartışılmaz bile. Uygulama olayı süper. Tek bir kötü yani var Dun aksam şarjını tamamen doldurdum su an % 31 şarjı kaldı.
Bu telefonu da alırken htc sensation xl arasında kalmıştım iyiki almızın bunu tavsiye ederim şarj olayı da ios5 guncellemesiyle halloluyor diyorlar bı arş yapacagım
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 02, 2012, 20:55:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 02, 2012, 23:21:21 »
Şarj olayı daha önce de dediğim gibi tamamen kişinin kullanım özelliklerine bağlı. Sadece telefon maksatlı kullanırsanız iphone da 3-4 gün gidiyor. Hele de işletim sistemini İOS 5 üzeri yaparsanız epeyce fayda sağlıyor. iPhone 4 lerde telefonun üzerindeki tuşa bir kere basınca ekranı karartıyor ve enerji tüketimini azaltıyor. Ayrıca bazı arkadaşlar Apple store bağlı olunduğunu, iTnues olmadan müzik bile yüklenemediğini söylemişler. Evet bu konuda çok haklılar. Ama bu sayede telefonunuz hiç bir kötü yazılım ve virüsten etkilenmiyor. Çünkü Apple Store üzerinden yüklenen bütün uygulamalar gerekli virüs taramasından geçirilerek yükleniyor. Aynı şey İtunes için de geçerli telefona attığınız müzikler de aynı şekilde taramadan geçip yükleniyor. 

Şu ilk sayfadaki düşme testlerine de çok güldüm. Hiç kimsenin (iPhone veya Samsung kullanıcısı) o kadar para verdiği telefonunu salak gibi yerlere atacağını sanmıyorum. Alacağınız çok kullanışlı ve faydalı kulıflar ile telefonunuzu koruyabilirsiniz. Hangi telefonu alırsanız alın güle güle kullanın derim. 
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ocak 02, 2012, 23:22:14 »
Seyit abicim tanıdık servis varsa telefon veya adres alabilir miyim acaba senden?

Geveyli makineye 5.0.1 güncellemesi yapmışlar kullanamıyoruz makineyi.Benim telefoncu düzeltemedi birde senin servise sorayım.

Bu arada iki telefonu da kullandım ıphonu hala kullanıyorum kesinlikle i4 derim.

Özelden mesaj ile telefon ve adres bilgisini gönderdim Coşkun. Benim selamımı söyle yeter.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 02, 2012, 23:52:44 »
Bende bir kaç haftadır bakıyorum iki cihaza , açıkcası kararsızdım ama sanırım 4s alacağım, şimdi fiyat ararştırıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 03, 2012, 06:28:55 »
Şarj olayı daha önce de dediğim gibi tamamen kişinin kullanım özelliklerine bağlı. Sadece telefon maksatlı kullanırsanız iphone da 3-4 gün gidiyor. Hele de işletim sistemini İOS 5 üzeri yaparsanız epeyce fayda sağlıyor. iPhone 4 lerde telefonun üzerindeki tuşa bir kere basınca ekranı karartıyor ve enerji tüketimini azaltıyor. Ayrıca bazı arkadaşlar Apple store bağlı olunduğunu, iTnues olmadan müzik bile yüklenemediğini söylemişler. Evet bu konuda çok haklılar. Ama bu sayede telefonunuz hiç bir kötü yazılım ve virüsten etkilenmiyor. Çünkü Apple Store üzerinden yüklenen bütün uygulamalar gerekli virüs taramasından geçirilerek yükleniyor. Aynı şey İtunes için de geçerli telefona attığınız müzikler de aynı şekilde taramadan geçip yükleniyor. 

Şu ilk sayfadaki düşme testlerine de çok güldüm. Hiç kimsenin (iPhone veya Samsung kullanıcısı) o kadar para verdiği telefonunu salak gibi yerlere atacağını sanmıyorum. Alacağınız çok kullanışlı ve faydalı kulıflar ile telefonunuzu koruyabilirsiniz. Hangi telefonu alırsanız alın güle güle kullanın derim. 
Seyit abi iyi demişsin hoş demişsin de iPhone sadece telefon maksaktli kullanılır mı :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 03, 2012, 17:14:24 »
bütün ii niyetli cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim ama samsung galaxy s almaya karar verdim fakat sorun yine burda ortaya çıkıyor işte galaxy s mi galaxy s2 mi galaxy sl mi galaxy s plusmı almalı onu bulamadım acıkcası ilk tercih tabi ki s2 ama para işi onda sorun olabilir bu yuzden diğer 3 galaxyden hangisi alınmalı ki acaba ya?

günde 1 2 saat telefon görüşmesi yapıcam 20 kadar mesaj atıcam ve sosyal ağlara bağlanıcam bu yüzden şarj bakımından ii olan ve genel oalrak sorunsuz olan bir telefon olsun istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 03, 2012, 18:20:51 »
bütün ii niyetli cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim ama samsung galaxy s almaya karar verdim fakat sorun yine burda ortaya çıkıyor işte galaxy s mi galaxy s2 mi galaxy sl mi galaxy s plusmı almalı onu bulamadım acıkcası ilk tercih tabi ki s2 ama para işi onda sorun olabilir bu yuzden diğer 3 galaxyden hangisi alınmalı ki acaba ya?

günde 1 2 saat telefon görüşmesi yapıcam 20 kadar mesaj atıcam ve sosyal ağlara bağlanıcam bu yüzden şarj bakımından ii olan ve genel oalrak sorunsuz olan bir telefon olsun istiyorum.
Daha önceki mesajımı okursanız orada bildiğim kadarıyla aralarındaki farkları açıkladım .
Benim tavsiyemi sorarsanız ya İ9100 Kodlu galaxy S2 modelini yada İ9000 Kodlu galaxy S modelini alın .

Alacağınız telefon şimdiden hayırlı olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 03, 2012, 19:14:37 »
Daha önceki mesajımı okursanız orada bildiğim kadarıyla aralarındaki farkları açıkladım .
Benim tavsiyemi sorarsanız ya İ9100 Kodlu galaxy S2 modelini yada İ9000 Kodlu galaxy S modelini alın .

Alacağınız telefon şimdiden hayırlı olsun .

teşekkür ederim açıckası yazdıklarınızdan sonra ben 9001 9003 gibi sayısal farklı modellerin neler olduklarını anladım ve inceledim ve banada s veya s2 mantıklı geldi aslında s2 istiyorumda hadi bakalım yinede teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 03, 2012, 19:31:46 »
teşekkür ederim açıckası yazdıklarınızdan sonra ben 9001 9003 gibi sayısal farklı modellerin neler olduklarını anladım ve inceledim ve banada s veya s2 mantıklı geldi aslında s2 istiyorumda hadi bakalım yinede teşekkür ederim

Rica ederim .

Ben S kullanıyorum 5-6 aydır ve çok memnunum S2 şüphesiz daha iyi burada önemli olan S in sizin ihtiyaçlarınıza cevap verip vermiceği bence almadan önce 2 telefonuda inceleyin eğer S işimi görür derseniz S2 ye boşuna fazla para vermeyin sonuçta gün geçtikçe teknoloji ilerliyor en iyisini alsanızda fazla uzun sürmeden onun iyisi mutlaka çıkar.

Bu arada HTC düşünürseniz evo 3D de indirim varmış arkadaşım vatandan 1222 tl ye aldı kampanyası bitmeden bence onuda inceleyin şu an en mantıklı android o gözüküyor fiyatından dolayı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 03, 2012, 20:14:53 »
madem S2 ve ıpone4 fiatlarında telefon alma gücüüzn var.Yeni çıkacak samsung galaxy nexusu tercih edin.Ben sahibinden.comdan aldım.Birisi Almanya'dan getirmiş satıyordu.İletişim kurdum.ve aldım.Telefon şu anda dünyanın tek android 4.0 sürümüne sahip.Performans olağanüstü.1.2 mhz işlemci hızı.Full hd video
çekimi.5mp kamera ileri teknolojili sensör ile 8mp olanlardan daha iyi performans ve dünyanın en yüksek çözünürlüklü ekranı(1280x720).Yüz kiliti var.Yüzünüzü
göstererek sadece siz açabiliyorsunuz.Oyun grafikleri mükemmel.İnternete bağlanma hızı piyasadaki tüm telefonlardan hızlı.Benmarch teslerinde ıpone4s in önünde.Bir araştırın derim.İnce ve hafif.NTS özelliği ile başka bir nts özelliği olan telefonu yanyana getirdiğinizde video,müzik ve fotoları aktarıyor.İşyerine götürdüm.telefon ellerden düşmedi.Bir düşün derim.sanırım Ocak sonu çıkacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 03, 2012, 21:05:27 »
madem S2 ve ıpone4 fiatlarında telefon alma gücüüzn var.Yeni çıkacak samsung galaxy nexusu tercih edin.Ben sahibinden.comdan aldım.Birisi Almanya'dan getirmiş satıyordu.İletişim kurdum.ve aldım.Telefon şu anda dünyanın tek android 4.0 sürümüne sahip.Performans olağanüstü.1.2 mhz işlemci hızı.Full hd video
çekimi.5mp kamera ileri teknolojili sensör ile 8mp olanlardan daha iyi performans ve dünyanın en yüksek çözünürlüklü ekranı(1280x720).Yüz kiliti var.Yüzünüzü
göstererek sadece siz açabiliyorsunuz.Oyun grafikleri mükemmel.İnternete bağlanma hızı piyasadaki tüm telefonlardan hızlı.Benmarch teslerinde ıpone4s in önünde.Bir araştırın derim.İnce ve hafif.NTS özelliği ile başka bir nts özelliği olan telefonu yanyana getirdiğinizde video,müzik ve fotoları aktarıyor.İşyerine götürdüm.telefon ellerden düşmedi.Bir düşün derim.sanırım Ocak sonu çıkacak.

şarjla ilgili ne dersiniz peki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 03, 2012, 21:28:14 »
amaca gore degişir bende 3gs vardı jailbreak li simdi 4s var  henuz jailbreak cıkmadı fakat 4 alıp jailbreak yapın keyfını surun 5.0.1 icin jailbreak de cıktı 4 te
bence iphone bir tarafta diger telefonlar bır tarafta
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ocak 07, 2012, 00:03:28 »
Seyit abi iyi demişsin hoş demişsin de iPhone sadece telefon maksaktli kullanılır mı :)

Vallahi o da doğru Seçkin. iPhone aldıktan sonra sadece telefon maksatlı kullanacaksan hiç alma daha iyi. Git 50 liralık telefondan 7 ayrı renk al her gün birisini kullan. Artan parayı da benzin parası yap.