Gönderen Konu: Nissan ALMERA HB 1.5 Tekna yorumlarınız ?  (Okunma sayısı 20615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Nissan ALMERA HB 1.5 Tekna yorumlarınız ?
« : Ocak 01, 2012, 13:20:28 »
Çok değerli TCT halkı.Bilidğiniz üzere corollamızı sattık yaklaşık 1 ay oldu ve bu aralar araba arayışı içindeyiz.Babam geçenlerde Nissan almera kullanmış ve çok hoşuna gitmiş benimde hoşuma giden bir araç.Donanım yönündende çok iyi ve hb bir araç olmasına rağmen içi ve bagajı çok geniş.Sizinde değerli yorumlarınızı dikkate alarak hareket etmek istedim.Yorumlarınız için teşekkürler. :)
Aracın bir kaçtane ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-emsalsiz-1-5-tekna-fuul-fuul-tamamina-kredi-69420653/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ilk-sahibinden-bu-kadar-temizi-yok-full-69363137/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-37000-km-orjinal-nissan-almera-1-5-tekna-2005-69202057/detay
Bu hoşuma gitti tabi yazılanlar doğruysa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ilk-el-cok-temiz-orjinal-nissan-almera-tekna-69190434/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ogretmenden-satilik-cok-temiz-almera-tekna-68244164/detay
Hospital administrator :)

Toyota Club Türkiye

Nissan ALMERA HB 1.5 Tekna yorumlarınız ?
« : Ocak 01, 2012, 13:20:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Nissan ALMERA HB 1.5 Tekna yorumlarınız ?
« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2012, 14:16:13 »
Ben şahsım adına hiç kullanmadım.Kullanalar yakıtını çok iyi oldgunu güzel sorunsuz araç oldugunu söylüyorlar.Birkaç kişiden yedek parça sıkıntısı oldugunu duydum .İkinci elide biraz nazlı sanırım .Ülkemizde ne arabalar var sırf türkiyede tutulmuyor diye para etmiyor .Mesela hyundai elentra full bir araç ve sorunsuz 2005 -2006 modelini dahi 19-20 bin tl ye alabiliyorsunuz .Ama ikinci el satmaya kalktıgınızda para etmiyor .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2012, 14:52:25 »
Bende Yücel arkadaşın yazdıklarına katılıyorum Nissan Dünya'da Toyota'dan daha fazla sorunsuz ve tutulan bir araçtır Mazda ile birlikte ama ne yazık ki her iki markada Türkiye'de belki pazarlama stratejisinden tutmamıştır ikinci elde zayıftır ve çok değer kaybederler sanırım şimdi Renault aldı yanlış bilmiyorsam ve Qashqai epey tutuldu piyasada Almera'ya gelince motorunun yetersiz geldiğini ve çok yaktığını duymuştum bir ara bende çok ilgilenmiştim Almera ile iç ve dış dizaynı gayet güzel ve konforlu kardeşim sıfır Note almıştı ama çok değer kaybetti satarken neredeyse aldığının yarısına satabilmişti ve orijinal düşük km de bir araçtı ve sizin düşündüğünüz daha eski model olan Almera bunu göz önüne alın yada tavsiyem başka araçlara yönelin eğer ikinci el önemli derseniz yalnız Nissanın her modeli tutulmadı diyemeyiz örnek Navara, Qashqai çok satılan ve değer yitirmeyen bir model olarak karşımıza çıkıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 01, 2012, 18:26:12 »
Arkadaşlar gerekeni yazmış zaten araçlar temiz duruyor kardeşim eğer alırız 3-4 sene bineri diyorsanız alın derim ama tabi ikinci eli düşünmek gerek he illaki satılırı ama toyota kadar kolay elden çıkaramazsın ancak değerine bilene gider o da zaman ister... Tabi herşeyden önce nasip :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 01, 2012, 18:47:21 »
Bence düşük fiyata alınacağı için sorun yok. Satışı geç olabilir sadece... Bildiğin Japon arabası işte :) al tepe tepe bin. Bir ara bende araştırmıştım arka tekerleklerin bağlantı sistemi farklı olduğu için virajlarda biraz dikkat istiyor şeklinde bir yorum okumuştum.
2005 Corolla 1.6 Terra + OMVL - Ortalama Tüketim=8.6
R1 3 5
╚╬╬╬      2011 Auris 1.6 Comf.Extra + Prins -Tüketim= ?
  2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • KralFerdi
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
  • 12 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 01, 2012, 20:39:19 »
Nissan' lar sağlam arabadır. Resimlerdeki araba bence çok güzel. 1 ay kadar önce Aurisimi almadan 2 ay önce Nissan Note alıyordum. Ama iyi ki Auris almışım. Nissan' da japon sıkıntı olmaz. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 01, 2012, 23:15:12 »
Arkadaşlar gerekeni yazmış zaten araçlar temiz duruyor kardeşim eğer alırız 3-4 sene bineri diyorsanız alın derim ama tabi ikinci eli düşünmek gerek he illaki satılırı ama toyota kadar kolay elden çıkaramazsın ancak değerine bilene gider o da zaman ister... Tabi herşeyden önce nasip :D
Abi aldık mı 3 sene bineriz o :D  herkesin dediği gibi elden çıkarmak zor onun içinde biraz sabrederiz :) Hem capon arabası sorunda çıkartmaz inş bize hem bu almeraların ne hikmetse hep km leri düşük ?
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2012, 12:08:53 »
O zaman sıkntı yok kardeşim temizin bulursan diyeceğim ama zaten baya temiz var piyasada alın güle gülen binin... Şahsen Nissan benimde binmek istediğim araçlardan ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 03, 2012, 15:18:13 »
araçların hepside darbeli, sakın alma son sahibi olursun