Gönderen Konu: Trafikte Başınıza Gelen İlginç Olaylar...  (Okunma sayısı 2797 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Trafikte Başınıza Gelen İlginç Olaylar...
« : Mart 13, 2006, 21:56:50 »
Arkadaşlar geçen hafta sabah 8:45 civarlarında bir arkadaşımla beraber okula geliyoduk..
rahat olsun die koltuğu biraz yatırdım;
hava soğuktu,bi de klimayı açtım(sıcak),az bi müzik de var  
bayağı trafik vardı;uyku bastırıyo tabi  

Derken arkadaş sustu ben sustum..
Bir anda arkadaşın "hop hop hop  "sesiylee gözlerimi açtım ki araba sola doğru gidiyo  
Bir tırsma,bir o şeritten geri dönme  Az kalsın giriyomuşum arabalara yada bariyerlere ..

Vallahi allah korudu

Bir de sonrası var tabi..
camları aç;amfiyi aç..pür dikkat devam..

Toyota Club Türkiye

« : Mart 13, 2006, 21:56:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2006, 22:10:20 »
bana olmadı öyle bişey ama bizim peder öyle bi kaza geçirdi

yıl 96 araba doğan  yanında arkadaşı varmış ve aynı anda uyumuşlar

dereye uçmuşlardı...

toyota macerasıda o olaydan sonra başladı corollayı öyle almıştık
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2006, 23:12:01 »
bana da oldu bir kez antalya konyaaltı caddesinde bi tanıdığın citroen c 15 d firstüyle gece saat 3 falan gidiorum araba eski kangoo usulü yanım boş arkada arkadaşım kız arkadaşıyla takılıyor dalmışım ben bir ses geldi sağ taraftan tak diye bi durduk bi doğan geldi yanaştı yanıma
biz giderken sağa doğru kaymışız adamın üstüne adamın sol aynaya çarpmışız sekmişiz adam da sarhoştu abi hallederiz falan adamı bağladık telefon numarası werdik herifte bir daha aramadı onun ayna kırıldı bizim araba dandikti vuruktu her tarafı belli olmadı vurulduğu  ama çok şanslıydım o herif sağımda olmasaydı sağda park halindeki arabalara çarpıcaktım fena olcaktı ondan sora bi daha kullanmadım uykusuz araba doğal olarak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2006, 23:24:35 »
iyi bir ders olmuş sana da bana da:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 14, 2006, 01:44:25 »
Kanada'da en sol şeritin soluna ve en sağ şeridin sağına özel engebeli bölümler koyuyorlar, girince araba sarsmaya başlıyor ve uyandırıyor. Mesafeler uzun olunca şart tabi. Özellikle sabah erken ve akşam iş dönüşü çok dikkat etmek gerekiyor.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 14, 2006, 07:46:29 »
2005 ın subat ayı o zaman ank. da yasıyoruz ve 85 model bı 200 D mercedes vardı cuma gecsi yakın ark nisanı icin ist. a geldık zaten ıkı hafta da bir ist geliyorduk pazar gece de donus yoluna cıktık sabaha karsı 04 sıralarında ank giselerine azbır mesafe kala esım uyudu bende n guzel uyuyor diye dusunurken dalmısım giselerin ısıklarıyla irkildim artık uykumun geldıgını anladıgım an guvenli bir yere cekip uyuyorum
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 14, 2006, 17:36:15 »
Geçmiş olsun Cem ,
Bende biliyorum o işi bir-iki sene evvel istanbula gidiyorduk. Yola gece 3 te çıktık uyumam diyordum ama uyunuyor arkadaşlar rüya bile gördüm   allahtan bişi olmadı!!!! DİKKAT li olalım dostlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 14, 2006, 19:51:32 »
Kanada'da en sol şeritin soluna ve en sağ şeridin sağına özel engebeli bölümler koyuyorlar, girince araba sarsmaya başlıyor ve uyandırıyor. Mesafeler uzun olunca şart tabi. Özellikle sabah erken ve akşam iş dönüşü çok dikkat etmek gerekiyor.[/quote]

Bizim yollar kendiliğinden öyle  
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 14, 2006, 21:51:30 »
Konunun adını değiştirdim.
Hemen başlayayım anlatmaya.
Bir arkadaşım,daha ehliyeti o zamanlar yok.Aracı kaçırmaya karar veriyor.Anahtarı kaçırıyor,arkadaşlarını alıyor biniyorlar arabaya.Araba bir güzel çalışıyor fakat düz vitesli araba nedense geri vitese geçmiyor.Zorluyor ıkınıyor sıkılıyor..Sonuç mu?

Benim zeki arkadaşım debriyaja basmayı unutmuş.Şanzumanı bir güzel aşağıya indirmiş.Aileden bir temiz fırça yemiş ve ehliyeti aldığı güne kadar bir daha direksiyona elini bile sürememiştir      

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Mart 21, 2006, 22:19:22 »
Alıntı yapılan: Kerim Aldemir
bana olmadı öyle bişey ama bizim peder öyle bi kaza geçirdi

yıl 96 araba doğan  yanında arkadaşı varmış ve aynı anda uyumuşlar

dereye uçmuşlardı...

toyota macerasıda o olaydan sonra başladı corollayı öyle almıştık
[/quote]

Doğancılıar genellikle ya Corolla alıyor ya Avensis büyük ihtimal Toyota'ya geçiyrlar yani. Çevremde bunun bir çok örneği var, biz de dahil. Siz de dikkat ettiniz mi böyle bi şeye?
2001 Avensis Sol Extra VVT-i D4 150 bg 204 Nm
Metalik Siyah 0-100:9,1 sn 0-130:12,9 sn
Asfaltı ağlatır :) Alayına gider.
Electrical Engineering @ YTU

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #10 : Ağustos 17, 2007, 14:03:36 »
benim başıma enteresan bir olay gelmedi ama eşimle beraberken geldi geçen gün. aslında enteresan değil de daha çok komikti  

geçenlerde beyoğlu tarlabaşı tarafında imalat yapan bir kalıpçımıza gittik. (ayakkabı imalatı yapıyoruz da) işimiz bittikten sonra tarlabaşından aşağı doğru inmeye başladık. eşim dedi ki buralar öyle tekin yerler değildir, hırsız, kabadayı, tinerci minerci ne ararsan var. yahu  biliyorum zaten de demeye kalmadan bir tane kabadayı eski dökük stil olarak nuhlebiden kalma bir evden koşarak çıktı tam önümüzde bitti. doğal olarak durduk. karikatürize bir tipti. suratında beş-on faça izi, siyah pantolon, bağrı açık bir göynek, kollar sıvanmış, yumurta topuk ayakkabılarının arkasına basmış, esmer bir vatandaş. DUUUURRR dedi bize. tamamen durduk, yürüdü aşağı yöne doğru ve eliyle devam et gibi işaret yaptı sonra. ayy adama çok güldüm. tam yedi köyün ağası havalarıu vardı. yahu  niye durduk ki dedim. eşim de adam şimdi hafif pilot dedi onunla mı uğraşalım. sözün kısası cengaverlik yapmadan yolumuza devam ettik. şimdi bunları yazarken bile gülmek geldi. e güleyim bare    
hala onbaşıyım :(