Gönderen Konu: peugeot 2. el  (Okunma sayısı 1869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
peugeot 2. el
« : Aralık 29, 2011, 21:37:05 »
arkadaslar peugeotların 2. el fiyatları düşer değil mi??
millet bu ermeni soykırımı iddaalarından ötürü fransız mallarına karsı tepkili ya... :P
eğer fiyatları duser diosanız yatırım amaçlı bi kaç peugeot almakta fayda var  ::)
ne dersiniz bu konuda... ;)

6 ay sonra unutur insanlar bu tepkiyi derken fiyatlar yükselir biz de kar ederiz değil mi....
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Toyota Club Türkiye

peugeot 2. el
« : Aralık 29, 2011, 21:37:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: peugeot 2. el
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2011, 22:01:54 »
Sen bu kafayla çok uzun sürmez milyoner olursun  ....................
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2011, 22:20:51 »
Tuncay abi  Allah iyiliğini vermesin :lol: :lol: :alkis:

Bende bu mantığa akıl sır erdiremiyorum arkadaş bazen denk geliyor neymiş efendim elindeki fransız malıymış satılacakmış !!! Ülen avel zaten o ürünün galeriden veya ürün her ne ise ilk aldıgın yerden parasını verdin yani Fransa o parayla bize hainlik yapalı çok oldu o saatten sonra ... ;)

Ayrıca bu ülke neleri unuttu öyle bi düşüş olmaz olsada 10gün sonra geçer ;)  Ayrıca artık gerek gençler gerekse tüm sanal alem kullanıcıları kullandıkları sosyal ağlarda protesto ederek vatan kurtardıklarını sanıyorlar malesef durum ve hal tamamen bundan ibaret güzel dostum....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2011, 22:51:27 »
Tuncay abi  Allah iyiliğini vermesin :lol: :lol: :alkis:

Allah iyiliğini versinmi vermesinmi  :P 
Gün geçtikçe ne kadar modern avrupalı  ne kaadar demokrtatik bir millet oluyoruz ..ÇAğdaşlık yarıyor bize..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2011, 23:19:35 »
Dua anlamında versin tabi abicim :) Hani öyle bir deyiş vardır ya o bakımdan şeyettiydimdi ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2011, 23:24:07 »
Dua anlamında versin tabi abicim :) Hani öyle bir deyiş vardır ya o bakımdan şeyettiydimdi ::)
Bİliyom kardeş aynı duydularım senin içinde geçerli.Şimdi biz parayı fransız arabalarına mı dolara mı yatıralım sen ona bir açıklık getir..boşver beni  :P :P ::)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2011, 23:31:51 »
Fransız arabalarını dolar üzerinden al abi :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #7 : Aralık 30, 2011, 09:44:55 »
Sen bu kafayla çok uzun sürmez milyoner olursun  ....................

laflarına dikkat et  :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 30, 2011, 09:58:25 »
laflarına dikkat et  :kötü:
Furkan bey ülkenin durumu belli Fransızların yaptığı belli ....Sen ise hiç sıkılmadan cebini nasıl doldururum derdindesin espri olarakta yazsan hiç etik değil bence biraz sizin dikkatli olmanız gerekmiyormu.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2011, 14:30:30 »
Furkan bey ülkenin durumu belli Fransızların yaptığı belli ....Sen ise hiç sıkılmadan cebini nasıl doldururum derdindesin espri olarakta yazsan hiç etik değil bence biraz sizin dikkatli olmanız gerekmiyormu.....

Tolga Bey öncelikle tavrınıza çok teşekkür ederim. böyle seviyeli bir cevap alsaydım zaten o şeklide karşılık vermezdim. ama kendini çok zeki zanneden o kişi aklı sıra bizimle dalga geçiyo.. kendisi malzeme oluyo haberi yok ben sadece espri olsun diye yazdım...

her ortamda olduğu gibi burda da muhabbete limon sıkan sivri birisi çıkıyo işte...

Tolga Bey tekrar teşekkür ederim tavrınıza laflarım kesinlikle size değil üzerine alınması gereken insanlara...

forumu bu saçma muhabbet yüzünden meşgul ettiğim için tüm üyelerden özür dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2011, 14:42:37 »
Tolga Bey öncelikle tavrınıza çok teşekkür ederim. böyle seviyeli bir cevap alsaydım zaten o şeklide karşılık vermezdim. ama kendini çok zeki zanneden o kişi aklı sıra bizimle dalga geçiyo.. kendisi malzeme oluyo haberi yok ben sadece espri olsun diye yazdım...

her ortamda olduğu gibi burda da muhabbete limon sıkan sivri birisi çıkıyo işte...

Tolga Bey tekrar teşekkür ederim tavrınıza laflarım kesinlikle size değil üzerine alınması gereken insanlara...

forumu bu saçma muhabbet yüzünden meşgul ettiğim için tüm üyelerden özür dilerim...
Nazik tavrınızdan ötürü bende teşekkürederim size....hiç birbirimizi kırmamıza gerek yok başkalarınıda.... tabikide herkesin yazdığı kendini bağlar önemli olan olgunlukla karşılamaktır. Zaman geçirdikçe sitemizdeki üyelerimizi daha iyi tanıyıp daha dikkatli cevaplar yazacağınızdan kuşkum yok saygılarımla Furkan bey..... 
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 30, 2011, 20:29:28 »

Sivri ZEkanın ve espri yeteneğinin ne kadar üst seviyelerde olduğu belli.Alakasız saçma sapan bir konu yüzünden seninle tartışmayacağım.. !!!
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #12 : Aralık 30, 2011, 22:04:21 »
Sivri ZEkanın ve espri yeteneğinin ne kadar üst seviyelerde olduğu belli.Alakasız saçma sapan bir konu yüzünden seninle tartışmayacağım.. !!!

:D :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2012, 08:29:08 »
dediğime geldiniz mi dostlar... bakın aradan çok kısa bir süre geçmesine rağmen unutuldu üstü kapandı ve tabiki peugeot 2. el piyasası yine canlandı... :D :D :D