0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya tolga kardes on ızgarayı ozel mı yaptırdın :?
amartisörün corollara olacağını pek sanmıyorum çünkü bizim bagaj kapakları mekanizması kapanınca içeri giriyor bagaj hacmini kapatıyor. amartisörlü tiplerde, bagajın içi ile herhengi bir ilişkisi yok, menteşeler fitillerin olduğu yere karşılık geliyor. amartisördo buraya uydurlmuş diğer araclarda. corollaya yapılabilecek en iyi şey uzaktan kumanda ile açma olur. bunuda bir tane uzaktan kumanda aparatı ve merkezi kilit aparatı alırsak yapılablir diye düşünüyorum. hem kilitlerkende ototmatik olarak kapılarla birlikte bagajda kilitlenir. ama alarm varsa alarm önceden açılmazsa öteceği kesin.
Şu an normalde merkezi kilitle kilitlenmiyor mu zaten bagajlarınız ? Bizimkisi kilitleniyor.
Nasıl kilitleniyor? uzaktan kumanda ile herhangi bir bağlantısı yok ki corolla bagaj kilitlerinin (Ae92 ve 101'den bahsediyorum)Bagaj açma düğmesi olmadığı için kapanınca açılmıyor, anahtar gerektiriyor, buna kilitlenme denmez ki. Kilitlemek için tek opsiyon anahtarı sola çevirmek.
ORJİNALİNDE OLSA İYİ OLURDU.BEN COROLLAMI OLDUĞU GİBİ SEWİYORUM.ONUN BAGAJIN KİMSELERE KAPATTIRMAM.AMORTİSÖR DİYE DELDİRMEM COROLLAMIN ORASINI BURASINI