Gönderen Konu: SAĞLAM USTA İSTİYORUM  (Okunma sayısı 3831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
SAĞLAM USTA İSTİYORUM
« : Aralık 29, 2011, 00:30:53 »
MERHABA

AFYON, ESKİŞEHİR, ANKARA, KÜTAHYA ÖNCELİK SIRASINA GÖRE YAZDIĞIM BU İLLERDE SAĞLAM TOYOTA USTASI ÖNERECEK VAR MI?
TOYOTAYI İLK DEFA KULLANIYORUM.ARABAM 2008 AVENSİSİ EXCE.  ARABA JAPON ALTYAPILI OLDUĞUNDAN FAZLA TEKNOLOJİKMİŞ GİBİ GELİYOR. HALİ HAZIRDA 2008 HONDA CİVİC VE 2003 MERCEDES E200 KOMP. DE KULLANIYORUM AMA NEDENSE BU ARABADA BÖYLE BİR DÜŞÜNCEM VAR. SANKİ HER BENİM DİYEN USTA BUNU YAPAMAYACAKMIŞ GİBİ GELİYOR.

Toyota Club Türkiye

SAĞLAM USTA İSTİYORUM
« : Aralık 29, 2011, 00:30:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: SAĞLAM USTA İSTİYORUM
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2011, 14:40:56 »
Ankara'da abonesi olunan bir özel servis vardı sanırım. Ankaralı arkadaşlar yardımcı olacaktır :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2011, 17:48:42 »
araçta ne gibi bir problem çıktı ki?
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2011, 22:53:44 »
e200 den daha komplike bir makine avensis...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2011, 23:00:35 »
haddimi aşmamaya çalışarak bir tavsiyede bulunayım. 2008 model bir araç götürülse götürülse yetkili servise götürülür. hele ki bu araçlardaki elektronik donanım bunu zorunlu kılar. eğer bir arıza olursa eski yöntemle; "aç kaputu gaza bas, dinleyelim." bu araçlara sökmez. yetkili servis iyidir, iyi..

bu arada büyük harf kullanmayın, dürterler...
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2011, 23:03:58 »
MERHABA

AFYON, ESKİŞEHİR, ANKARA, KÜTAHYA ÖNCELİK SIRASINA GÖRE YAZDIĞIM BU İLLERDE SAĞLAM TOYOTA USTASI ÖNERECEK VAR MI?
TOYOTAYI İLK DEFA KULLANIYORUM.ARABAM 2008 AVENSİSİ EXCE.  ARABA JAPON ALTYAPILI OLDUĞUNDAN FAZLA TEKNOLOJİKMİŞ GİBİ GELİYOR. HALİ HAZIRDA 2008 HONDA CİVİC VE 2003 MERCEDES E200 KOMP. DE KULLANIYORUM AMA NEDENSE BU ARABADA BÖYLE BİR DÜŞÜNCEM VAR. SANKİ HER BENİM DİYEN USTA BUNU YAPAMAYACAKMIŞ GİBİ GELİYOR.
   Muharrem bey öncelikle forum ortamında büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geliyor.Bundan sonraki iletileriniz de küçük harf kullanırsanız hep beraber memnun oluruz.
   Gelelim sağlam usta isteğinize... Aradığınız usta Ankara Şaşmaz sanayisinde Dörtnal Toyota Özel Servisinden Sadık ve Ogün ustalardır.İşinin ehli,işinde ve kişilik yapılarında dört dörtlük ustalardır.Ankara emniyet müdürlüğü Bölge Trafik denetleme şb ekip otoları,Danıştay,Yargıtay ve Anayasa mahkemesi'nin Toyota markalı araçlarının mekanik ve boya kaporta servisini yapmaktadırlar.Arıza tespit cihazları Bosch ya da Delco değil,bilakis yetkili servislerin kullandığı makinanın birebir aynısını kullanmaktalar (iki ay önce Ogün ustanın bir tanıdığı vasıtası ile Japonyadan getirtildi)
   Yedek parça olarak hem orijinal hemde yan sanayi olarak kullanmaktadırlar (müşteri hangi kalite parça isterse).Bakım ve işçilik ücretleri çok uygun düzeyde.

haddimi aşmamaya çalışarak bir tavsiyede bulunayım. 2008 model bir araç götürülse götürülse yetkili servise götürülür. hele ki bu araçlardaki elektronik donanım bunu zorunlu kılar. eğer bir arıza olursa eski yöntemle; "aç kaputu gaza bas, dinleyelim." bu araçlara sökmez. yetkili servis iyidir, iyi..
bu arada büyük harf kullanmayın, dürterler...
    Arif hocam merhaba.Dediğiniz gibi "aç kaputu bas gaza" tarzı teknolojiye sahip araçlar değil bunlar.İyi usta gerektirir.Bu arada Sadık ustanın arıza tespit cihazı Ankara'da 4 tane.3 tanesi Toyan,Reis ve Alj'de biri de Sadık ustada :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2011, 23:27:42 »
2008 elegant exe.Araçta ne var komplike karmaşık olan merak edıyorumm..bencede Ankara dörtnal .Sadık usta hem iyi bir usta hemde hoş insan..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 30, 2011, 00:07:38 »
2008 elegant exe.Araçta ne var komplike karmaşık olan merak edıyorumm..bencede Ankara dörtnal .Sadık usta hem iyi bir usta hemde hoş insan..

bende merak ettim şimdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Aralık 30, 2011, 11:37:26 »
Afyonda oturuyorum. burda yetkili servisten başka arabamı götürebileceğim yer yok. sıkıntım bundan aslında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2011, 13:41:25 »
Ankara belli baştı gerçekten işinin ehli özel servisler var.

ATAMAN TOYOTA : Mithat Usta ( Hem yedek parça Hemde işçilik süperin üzerinde )( Benim tercihim )

TYT Otomotiv  : Turgay Usta ( Toyan nın 25 yıllık servis müdürü.Şu an kendi yerini çalıştırıyor )(Yapılacak işin durumuna göre giderim.Çok çevresi var. 

Dörtnal TOYOTA Servisi : Sadık Usta ( Eski TOYOTA çalışanı )(Klüpten arkadaşlar gidiyorlar gidenler genelde memnun .)
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2011, 16:22:46 »
Ankarada Dörtnal Toyota her türlü işinizi görebilir diye düşünüyorum...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...