eski sahibi her bakımını serviste yaptırıyormuş bende sonra 15.000 km sonra ilk defa servis gördü.

Perşembe günü, geçen sene yakıt ayarlarını bızıklattığım için tekrar eski haline getirteyim diye servise götürdüm. eskişehir toyota sarar servisinden cengiz bey ve serviz elemanı ekrem bey gayet iyi ilgilendi ve güleryüzlü davrandılar. ve sonuç:

ben sadece yakıt ayarı için gitmiştim halbuki.

1-göztergeler gece hiç görünmüyordu. orjinal mavi dipsiz ampullerden taktılar, temizlediler. sonuç mükemmel arabamı dahada bi seviyorum.

kalorifer ampullerini de değiştirdiler.
2-yakıt ayarı için para almadılar. (araya sıkıştırdılar)

ayarlatmadan önce hava filtresi takalım dedim faydası olur diye ve orjinal hava filtresi taktılar. ve gözümün önünde ayarladılar beni çağırıp: (lambda değeri 97,2 hava oranı 14,2 oldu. en ideali buymuş.)
3-yağ ve yağ filtresi tapa değişti. yalnız orjinali 15 40 olduğunu söyleyip mineral yağ koydular sesimi çıkarmadım tek endişem burda 5000 km sonra mobil 1 koyduracağım tekrar inşallah bi zararı olmaz:
4- bi de arabamı yıkadılar sağolsunlar.
toplam maliyet 160 tl bunun içinde sadece 20 tl işçilik bedeli var

servisten sonra bakımlı araba ne iyi oluyormuş aslan gibi kükrüyo maşallah. en güzelide yakıt ayarı konusundaki endişelerimin gitmesi.