Gönderen Konu: corolla ön konsolda kaydırmaz plastik lekesi oluştu yardım edebilen varsa sevnrm  (Okunma sayısı 1719 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
merhaba arkadaşlar ben özgür antalyadan 2011 corolla sahibiyim Ön konsola kaydırmaz plastik koymuştum ama güneşinde etkisiyle orada nokta nokta iz yapmış çıkartamıyorum yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim arkadaşlar
corolla 2011

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
Merhaba Özgür bey,

Bir bezi azıcık gaz yağı yada mazot veya benzin ile ıslatınız, o bölgeyi siliniz, hemen çıkması gerekir.
Sonra o yakıtın orada kurumasını beklemeden hemen deterjanlı su ile temizleyip kurulayınız.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
tekin bey anladım deneyeceğim ama daha önce bunu denediniz mi acaba kaş yapalım derken göz çıkarırmıyız acaba ne dersiniz ? iz falan kalır mı acaba . ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ...
corolla 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
Özgür bey,

Torpidoda kullanılan plastik öyle basit bir plastik değildir, yazın 100 derecenin üzerinde ısılara maruz kalan bu bölge öyle kolay kolay bazı kimyasallar tarafından aşındırılamaz.

Söylediğim yakıtlar yanıcı ve çözücü yakıtlardır, eğer zarar verseydi geçtikleri yakıt hortumlarını eritmeleri gerekirdi.

Ben torpido üzerine bir şey koymadığımdan benim başıma böyle bir şey gelmedi ama aracın kaportasına yapışan ziftleri hep bu yöntemle çıkartırım. Sizin torpidoda kalan iz de aslında oraya koyduğunuz kaydırmaz plastiğin eriyerek bıraktığı izdir. Bu izin kolayca çıkacağına ve torpidonuza bir zarar vermeyeceğine inanıyorum.   
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
evet açıklamanız çok tatmin edici teşekkür edrim denicem ve geri dönüşümünü de yaparım buradan ...
corolla 2011