0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben, 96 model aracımı bakım kilometresi geçmiş haliyle muayeneye götürmüştüm. Sadece farlardan dolayı hafif kusurlu olarak muayeneden geçti. Muayenesini yapan mühendis bana "Araç bakımdan yeni çıkmış gibi... Zaten ben burada muayeneden bir defada geçmeyen Toyota göremedim daha" dedi. Bu da bizim araçların gerçekte ne kadar sorunsuz olduğunun bir kanıtıdır.
toyota kalitesi tescillenmiş oluyor bu sayede ... kalite eşittir TOYOTA
Elbetkide kullanılabilecek veri açısından bu araştırmalar nihai tüketici için önemlidir. Diğer taraftan bir istatistikçi için tek başına bir anlam içermez. Bence testlerin nerede yapıldığı, kullanıcı yaş profili vs. bilinmesi gerekir. Ayrıca bir araçta bulunan cam açma düğmesinin aydınlatması ile başka bir aracın turbo problemi aynı katsayı ile mi değerlendiriliyor, servislerin problemi kabul etme süreçleri homojen mi?Emin olun detaycı birisi olarak daha bir çok yaklaşım bulabilirim. Ancak dediğim gibi geçerli veri olması açısından bence bu çalışmalar önemli.
Ben sadece ( HASTASIYIZZZ DEDEEEEE ) diyorum : >)))))))))))))))))))))))))))))))))