Gönderen Konu: BİRAZ UGRAŞTIRDI AMA DEGDİ....!!  (Okunma sayısı 2416 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
BİRAZ UGRAŞTIRDI AMA DEGDİ....!!
« : Mayıs 22, 2008, 22:10:41 »
Hoşbulduk arkadaşlar,Çanakkale/Gökçeada'da görev yapmaktayım.31 yaşındayım.Aslen Bursa/İznik'liyim.Arabanın ilk aldıgım halindeki fotoları var,onları koymak istedim,ama başaramadım.Resimleri nasıl yüklüyoruz?? :-[Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Ayrıca aracı aldıgımdan beri kendi çapımda ufak,tefek degişiklikler uyguladım.(El becerim biraz iyidirde) ;) .Henüz kafamda yarattıgım degişiklikleri tam olarak bitirmedim.(Zaman meselesi) .Bu bahsettigim degişiklikleri de uygulayınca hepsini birden sizinle paylaşıcam.Şimdiye kadar kendi yaptıgım uygulamalardan biraz bahsedeyim,isterseniz;1-8ytl.ye cam filmi alıp,bi arkadaş yardımıyla aracın camlarına uyguladım.(Daha önce 2 arabama da kendim yapmıştım.Tecrübeliyim yani), :P2-Pedal seti alıp(10.ytl.)şu yarış arabalarında olanlardan,taktım.3-spor direksiyon alıp(40.ytl.)taktım(kendim).4-Logo iptali yaptım(ön ve arka),5-Ön panjuru degiştidim(TRD tipi),sadece boyasına 30.ytl. verdim.6-Yeni lastik+jant yaptım(Jant:14 CMS,Lastik:Prelli P6000),7-Arka stopları,ön tampon ve ön çamurluk sinyal lambalarını kararttım. (20.ytl.ye stop boyası)8-Koltuklara kılıf alıp,taktım(50.ytl.)9-Paspasları degiştirdim(15.ytl)10-Açık hava filtresi,YED marka(20.ytl.)Bu beni çok uğraştırdı,(6 saat)ama sonunda başardım :lol:.(Ön ızgaraların önüne kadar 5.ytl.lik şu bildigimiz atık su gider boruları ile uzattım) :D.Şimdilik çok memnunum.11-Arka kampana ve ön frenlerin oldugu yeri (kırmızı sprey)(5.ytl.)ile boyadım.Hatırlatma:(Boyadan önce mutlaka ince su zımparası ile zımparalayın) !!!12-Plakaları APP yaptım.(Harflari ve numaraları siyah mat boya ile kalınlaştırdım,plakanın çerçevesi olan siyah şeritleri demir makası ile kestirdim,daha sonra cam yapıştırıcısı ile vidalamadan yapıştırdım)Maaliyet:5.ytl.Şimdilik bu kadar ama yapacagım daha çooook iş var.Örnek olarak; şimdi sırada farların iç yüzeyini karartıcam,biraz riskli oldugu için (kırılma)zamanımın çok oldugu günü bekliyorum.Onlarıda halledeyim,ilk bu siteye tek,tek ayrıntılı olarak yaptıgım uygılamaların fotolarını koyucam.Görüşürüz :)

Toyota Club Türkiye

BİRAZ UGRAŞTIRDI AMA DEGDİ....!!
« : Mayıs 22, 2008, 22:10:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: BİRAZ UGRAŞTIRDI AMA DEGDİ....!!
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2008, 23:39:11 »
Hoşgeldin arkadaşım. Resimleri yüklemek için  http://imageshack.us/  buraya  gir  gözatı  tıkla  bilgisayarından resmi  göster. Host it  i  tıkla  ve  bekle  daha  sonra  sana  bir sürü link  verecek. Ben genelde  en  alttakini kullanırım. Oradaki linki  kopyala  ve   resim ekle  tuşuna  tıklayınca  ortaya çıkan iki adet img yazan yerin arasına  o kopyaladığın linki yapıştır.  Kolay gelsin.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2008, 20:42:38 »
teşekkürler arkadaşım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 58
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2008, 14:16:36 »
valla takdire sayan uğrasmıssın arkadasım. Arabanızın modeli markası neydi. Bide su hava filtresi neden uğrastırdı. Sanırım bende yarın biraz uğrasacamda:)))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2008, 19:36:46 »
valla takdire sayan uğrasmıssın arkadasım. Arabanızın modeli markası neydi. Bide su hava filtresi neden uğrastırdı. Sanırım bende yarın biraz uğrasacamda:)))))
  1998 corolla XL.Dostum hava filtresinin giriş yeri olan yer aldıgım açık hava filtresine biraz zor oturdu,ona göre spiral borulardan bulasıya kadar canım çıktı,şans işte.!! ;)Bide uygulayacagın filtreyi mutlaka soguk ve bol miktarda hava alcagı bi yere yerleştir,yoksa hiç bi anlamı yok.Daha çok güç kaybına sebep oluyor.(Tecrübeyle sabittir.)Örnegin ben ön tamponun ızgaralarının  oraya kadar uzattım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 58
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 27, 2008, 14:31:14 »
Zaten mecburi bir ek gerekiyo sanırım bu benzin sensöründen sonratakabileceğim yer yok gibi. Bir uğraşayımda yazarım buraya.