0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ersin bey öncelikle teşekkür ederim.. hediye olarak paspas-gece görüşlü cameralı park sensorü trafik seti motorkoruma (sanırım her araç için vardı) ve camlarda film alabildim. çok acil karar verip aldığım için arabayı fazla araştırma şansım olmadı.. şuan bu krom yan cıtalar-kapı kolları cam cerceve cıtaları ve arka bagaj cıtası taktırmayı düşünüyorum zira araba siyah renk camlar siyah film koltuklar siyah renk anlayacagınız üzere tam bir siyah kutu:) beyaz krom cıtalar ile biraz şekillenir göze daha hoş görünür diye düşünüyorum.. servis de gerek parçalar gerekse işcilik ücreti dışarıya göre bariz pahalı oluyor. nasıl olsa bu tip aksesuarlar garantiyi etkilemez..navigasyon olarak navitech mi takıyor servis? kaça taktırdınız mahsuru yoksa söyleyebilirmisiz? teşekkürler
gültekin bey tabiriniz biraz kaba olmuş.başkalarının parası ve tercihlerinin yorumu bize düşmez .ama sormuşsunuz cevap vereyim .ben emekliyim paramda çok değil 7di ay önce kalp krizi geçirdim ve ölümden kıl payı kurtuldum bu forumddad hiç dile getirmedim.bu yüzden elimden geldiği sürece mutlu olabileceğim şekilde yaşamaya çalışıyorum.ödemelerimde peşin değil ayda 200tl.
hasan bey navigasyon fly audio 2200 tl gerçekten pahalı ama benim için gerekliydi.orjinal olmayan navigasyonlar cama tutturulanlar 200tl civarında tercih meselesi.imkana göre.