Gönderen Konu: 2012 corolla comfort a yan cıta nerden bulunur  (Okunma sayısı 9581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
2012 corolla comfort a yan cıta nerden bulunur
« : Aralık 26, 2011, 14:52:59 »
arkadaşlar  yeni  aldığım arabanın  kapı yanlarına  çıta ( kapılara darbeyi önlemek için) ve ön-arka amblem yeri ve bagaj kapısı  için şerit krom aksesuarlardan yaptırmak istiyorum  acaba uygun fiyatla nerden alınabilir bu aksesuarlar?  montajı sanırım kolaymış kendim yapabilirim diye düşünüyorum...
teşekkürler
2012 corolla comfort düz

Toyota Club Türkiye

2012 corolla comfort a yan cıta nerden bulunur
« : Aralık 26, 2011, 14:52:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 corolla comfort a yan cıta nerden bulunur
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2011, 15:08:14 »
servise sordum kapılar için koruyucu bantın fiyatı 168 tl imiş ,krom aksesuarlar serviste korkunç pahallı ,google da omsan marka corolla cam çıtası olarak arat satanlar çıkıyor .montajını hava sıcakken veya sıcak hava tabancasıyla ısıttıktan sonra yap yoksa düşüyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2011, 20:04:06 »
aracınız hayırlı olsun bendede 2011 benzinli corolla comfort extra var aracı alırken hediye paketi vermedilermi.ben alırkent kapı bantları,aluninyum jant ve arka park sensörü nü hediye olarak vermişlerdi.alarm ve boya korumayaptırmıştım.sonradanda bagaj havuzu ve orijinal paspas almıştım .bir hafta öncede navigasyon ve cruize control taktırdım.aracı 2010 aralığında almıştım.bence yeni aracınıza ne alısanız alın servisten alın ve taktırın,özellikle paspas ve bagaj havuzunu mutlaka alın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2011, 21:37:21 »
Ersin bey  öncelikle teşekkür ederim..   hediye olarak paspas-gece görüşlü cameralı park sensorü trafik seti motorkoruma (sanırım her araç için vardı) ve camlarda  film    alabildim.  çok acil karar verip aldığım için arabayı   fazla araştırma şansım olmadı.. şuan bu krom  yan cıtalar-kapı kolları  cam cerceve cıtaları ve arka bagaj cıtası taktırmayı düşünüyorum  zira araba siyah renk  camlar siyah film  koltuklar siyah renk     anlayacagınız üzere  tam bir siyah kutu:)    beyaz krom  cıtalar ile biraz şekillenir  göze daha hoş görünür diye  düşünüyorum..
  servis de gerek parçalar gerekse işcilik ücreti dışarıya göre  bariz pahalı  oluyor. nasıl olsa bu tip aksesuarlar garantiyi etkilemez..
navigasyon  olarak navitech mi takıyor servis? kaça taktırdınız mahsuru yoksa söyleyebilirmisiz?

teşekkürler
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2011, 22:21:44 »
Ersin bey  öncelikle teşekkür ederim..   hediye olarak paspas-gece görüşlü cameralı park sensorü trafik seti motorkoruma (sanırım her araç için vardı) ve camlarda  film    alabildim.  çok acil karar verip aldığım için arabayı   fazla araştırma şansım olmadı.. şuan bu krom  yan cıtalar-kapı kolları  cam cerceve cıtaları ve arka bagaj cıtası taktırmayı düşünüyorum  zira araba siyah renk  camlar siyah film  koltuklar siyah renk     anlayacagınız üzere  tam bir siyah kutu:)    beyaz krom  cıtalar ile biraz şekillenir  göze daha hoş görünür diye  düşünüyorum..
  servis de gerek parçalar gerekse işcilik ücreti dışarıya göre  bariz pahalı  oluyor. nasıl olsa bu tip aksesuarlar garantiyi etkilemez..
navigasyon  olarak navitech mi takıyor servis? kaça taktırdınız mahsuru yoksa söyleyebilirmisiz?

teşekkürler
paran çok galiba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 27, 2011, 17:10:59 »
hasan bey navigasyon fly audio 2200 tl gerçekten pahalı ama benim için gerekliydi.orjinal olmayan navigasyonlar cama tutturulanlar 200tl civarında tercih meselesi.imkana göre.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 27, 2011, 17:18:50 »
gültekin bey tabiriniz biraz kaba olmuş.başkalarının parası ve tercihlerinin yorumu bize düşmez .ama sormuşsunuz cevap vereyim .ben emekliyim paramda çok değil 7di ay önce kalp krizi geçirdim ve ölümden kıl payı kurtuldum bu forumddad hiç dile getirmedim.bu yüzden elimden geldiği sürece mutlu olabileceğim şekilde yaşamaya çalışıyorum.ödemelerimde peşin değil ayda 200tl.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 27, 2011, 17:41:05 »
Ersin bey çok geçmiş olsun. Tercihlerinize saygı duydum. Bir bu kadar daha yaşayıp yaşamayacağımız belli değil. En iyisini yapıyorsunuz. İnsanın kişisel tatmininin bedeli olmaz.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 27, 2011, 18:25:17 »
gültekin bey tabiriniz biraz kaba olmuş.başkalarının parası ve tercihlerinin yorumu bize düşmez .ama sormuşsunuz cevap vereyim .ben emekliyim paramda çok değil 7di ay önce kalp krizi geçirdim ve ölümden kıl payı kurtuldum bu forumddad hiç dile getirmedim.bu yüzden elimden geldiği sürece mutlu olabileceğim şekilde yaşamaya çalışıyorum.ödemelerimde peşin değil ayda 200tl.
kahraman alçak gönüllü abimiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Aralık 27, 2011, 21:51:37 »

Ersin bey öncelikle geçmiş olsun..umarım bundan sonraki zamanlarınız sağlık dolu ve mutluluklarla geçer..
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Aralık 27, 2011, 22:02:09 »
hasan bey navigasyon fly audio 2200 tl gerçekten pahalı ama benim için gerekliydi.orjinal olmayan navigasyonlar cama tutturulanlar 200tl civarında tercih meselesi.imkana göre.
corolla için NAVITECH-GRD-NX22TC orginal  diye yazılıyor satış sitelerinde.. araştırabildiğim kadarıyla bir iki farklı marka model daha var corollaya takılan..  mesela NECVOX HD ,NavGO NGD-702N  ..fly'u  sayenize yeni duymuş oldum. demekki standart  şu marka model diye bişey yok..
 uygun fiyatlı diye bende  Navitech NAV-DX9000  bakıyordum. bugün beylikdüzündeki mediamark ta  cihazı  gördüm işin açıkcası  fazla beğenmedim..
acelesi yok  araştırmaya devam :)
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 28, 2011, 16:49:18 »
arkadaşlar soğolun,bende sizlere yeni yılda sağlık  ve mutluluk diliyorum.  servise göre değişik navigasyonlar oluyormu açıkçası bilmiyorum. ben  fly audio dan memnunum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 02, 2012, 22:29:45 »
yurtdışında iken görmüş olduğum iki toyotanın resimlerini çektim. yan çıtalar çok ilginç geldi.
kapı korumadan ziyade  tamamen aksesuvar amaçlı olmuş.

bu araç bizim makyajlı kasa ile aynı. fakat katlanır ayna ve aynalarda sinyal lambası yok.
yan sinyal lambası çamurlukta. far yıkama vs. yok. jantlar 7 kollu.

2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)