0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdiden hayırlı olsun aracınız , bu arabanın fiyatı nedir acaba ?
Ben sahsen volvoyu cok begeniyorumvolvo xc 60 almayi cok istedim amatoyota servisinden cok cok memnunumhic bir toyota aracimda ciddi bir problem yasamadimhep orjinal servise gittim hic kaziklanmadimcok uygun fiyata bakimlarimi yaptirdimayni servisi volvodan alabilecegimden emin olsamkesin xc 60 alirdimvolvosu olan arkadaslarim servis ucretlerinden sikayetciydilerbu nedenle toyotatan vazgecmedim venza aldimben sahsen servise cok onem veren bi insanimeger servis duzgun ve guvenilirse volvo mukemmel bir tercih olacaktir.fordu konusmaya bile deger bulmuyorumbaska bir arac tavsiye etmemi soyleseydinizmadem buyuk oturakli ve guclu bir arac istiyorsunuzben size bir de toyota camry ye bakin derdimavensisi bilmem ama toyota corolla ile karsilastirdigimda tek bulabildigim ortak nokta amblemleriben sahsen yillardir sorunsuz kullaniyorumperformansindan da yakitindan da konforundan da inanilmaz memnunumamerikanin her yil en cok satan arabasi camryayrica toyotaya bu saglamlik imajini kazandiran yegane aractirbol sans...